2. el iPhone 12 mini alınır mı?

Dış kasa temiz. Ön cam çizikleri rahatsız etmiyor. 14500 e y.d iPhone 13 var pil 85 tertemiz KH model numaralı nerenin telefonu bu onun yerine alınır mı?
Yd alacaksan 13 pro min almalısın ki ileride zararın en az olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok uygun, 6 ay önce %85 pil sağlığı olanı Vatan Bilgisayar’a 19200₺ olarak takasa verdim. Direkt alıcıya olsa en az 21-22 istenirdi.
0 ip12 64gb visa kart la hepsi burada da 24.5k ya geliyor bunun farkındasınız umarım

Dış kasa temiz. Ön cam çizikleri rahatsız etmiyor. 14500 e y.d iPhone 13 var pil 85 tertemiz KH model numaralı nerenin telefonu bu onun yerine alınır mı?
YD almam sahsen 13 12 farkından. 12 Mini alırdım ben. Bı de sen bu telefonu aldığın fiyattan fazlasına satarsın.

Yd alacaksan 13 pro min almalısın ki ileride zararın en az olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 ip12 64gb visa kart la hepsi burada da 24.5k ya geliyor bunun farkındasınız umarım
6 ay önce diye belirtmişim, o dönemin fiyatına referans verip şu an fiyatın çok uygun olduğunu belirtmişim. Farkındayım ama umrumda olduğunu sanmıyorum.

6 ay önce diye belirtmişim, o dönemin fiyatına referans verip şu an fiyatın çok uygun olduğunu belirtmişim. Farkındayım ama umrumda olduğunu sanmıyorum.
Hocam ben yanlış oldu ben o telefona 20k fln istenirdi kısmını okuyunca biraz sert bir biçimde yazmışım kb o zaman iyi almış vatan o paraya .

• Beğen
Reaksiyonlar: Mert
Fiyat normalde 15.5 k idi 13.5 e düşürdüm

Geri