2.EL IPHONE 15 PRO MU SIFIR İPHONE 16 MI (bütçe65k)

shzade

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
65000
dostlar en son amiral gemisi telefon kullandığımda galaxy s7 kullanıyordum 4 senedir de redmi note 9 kullanıyorum yani çağ atlayacağım anlayacağınız. şuan piyasada 65 75k arası 15prolar var 2. el veya yenilenmiş şekilde satılan ama 16nın daha güncel oluşu ve fiyati cazip geldi ayrıca sıfır alacağım alırsam ,16 alıp ileride 17 veya 18in pro modellerine geçmek mi yoksa 15pro/16 arasındaki fark çok önemli mi sonuçta upgrade etmeyi düşünüyorum yeni nesil iphonelar çıkınca

15 pro al ömürlük olur zaten 60hz ekran çekilmez bence bu arada s24 ultraya da bi bak derim yada s25

15 pro derdim

2. el 15 Pro ne durumda bilmiyorum ancak temizse çok da düşünmeden 15 Pro alabilirsin.

kağıt üstünde 15pro daha iyi tercih biliyorum fakat 2. el alışveriş tecrübem pek yok iphonelarda o yüzden redmi kullanan biri olarak 60hz alısıgım telefonda zaten 16 sıfır alayım uğraşmayayım diyordum ama 2. el araştırıcaz biraz galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 pro al ömürlük olur zaten 60hz ekran çekilmez bence bu arada s24 ultraya da bi bak derim yada s25
s24 ya da s25 de düşünmüyor değilimde apple watch ve airpods falan da çekerim yaza doğru diye düşüncem var artı 2. eli çok ölü oluyor diyorlar samsungun hala öyle mi

kağıt üstünde 15pro daha iyi tercih biliyorum fakat 2. el alışveriş tecrübem pek yok iphonelarda o yüzden redmi kullanan biri olarak 60hz alısıgım telefonda zaten 16 sıfır alayım uğraşmayayım diyordum ama 2. el araştırıcaz biraz galiba
65.000 TL'ye rahat bulursun. Amacın pil sağlığı yüksek ve 65.000TL'nin altında temiz kasalı model denk getirmek olsun. Garanti bence önemli değil.

65.000 TL'ye rahat bulursun. Amacın pil sağlığı yüksek ve 65.000TL'nin altında temiz kasalı model denk getirmek olsun. Garanti bence önemli değil.
usta peki sarı siteden mi bakayım yoksa telefoncular mı daha güvenilir olur sence

16 pro kovala, bulamazsan temiz bi 15 pro da alınır.

usta peki sarı siteden mi bakayım yoksa telefoncular mı daha güvenilir olur sence
Kanka bence ilk sarı siteden direkt bir kullanıcıdan almaya çalış. Olmazsa en son telefonculara bakarsın. 60.000'e falan bulmaya çalış. Büyük şehirdeysen 1-2 hafta sarı sitede tur at denk getirirsin.

16 pro kovala, bulamazsan temiz bi 15 pro da alınır.
Hocam 65.000 TL bir bütçeye 16 Pro baya uzak kalmıyor mu?

Sıfırı 78-80'e satılıyor acil nakit ihtiyacı olan birinden denk gelebilir fark uçurum değil.

Cihazlar yaklaşık 6-7 aylık oldu zaten illaki denk gelir en kötü 2-3 üstüne.

Kanka bence ilk sarı siteden direkt bir kullanıcıdan almaya çalış. Olmazsa en son telefonculara bakarsın. 60.000'e falan bulmaya çalış. Büyük şehirdeysen 1-2 hafta sarı sitede tur at denk getirirsin.

Sıfırı 78-80'e satılıyor acil nakit ihtiyacı olan birinden denk gelebilir fark uçurum değil.
70e gördüm en düşük 16pro ilani olduğum şehirde iyi bence de aşıyo bütçemi

15 Pro Passat
16 ise Polo gibi düşünenilirsin 🤣

16 diyenlere saygım var ama asla düşünmem. Aynı klasta bile değil. Kamera ekran konusunda üzülürsünüz. Alacağınız cihazın değişeni yok, pil sağlığı iyi ve kozmetik durumu iyiyse alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri