Neler Yeni

2. El Iphone 5s alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan SÖNMEZ
Selamlar herkese. Küçük kardeşim için ( 11 yaşında ) telefon almayı düşünüyoruz. Sıfır telefon almak istemiyoruz çünkü çok dikkatsiz kullanıyor. Iphone istediği içinde ikinci el bi 5s alsak mı diye düşünüyoruz. Sizce 5s alınır mı ? Alınırsa fiyatı kaç tl bandında olmalı ? 400-500 tl civarı yazıyorlar genelde. Parayı çöpe mi atmış oluruz alsak? Bilenler cevaplandırabilir mi acaba?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
iPhone 5s aslında alınmaz diyebilirdim ama 11 yaşında çocuğa gayet yeterlidir. 2. el alırken ekran yanması vs. olmamasına dikkat edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Melihcan Özkara
Telefonlar kullanıldıkça çok kasıyor yerinizde olsam o fiyata android alırdım daha memnun olur güzel izah ederseniz

ventioNN

80+ Platinum
1000e 6s alsanız çok daha iyi olur baya bi kullanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan SÖNMEZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1000e 6s alsanız çok daha iyi olur baya bi kullanır
6sler güzel de işte çocuk olunca tereddüt ediyoruz çaldırabilir kırabilir. Geçmişi biraz kirli teknolojik cihaz açısından :D o yüzden güvenemiyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan SÖNMEZ
Telefonlar kullanıldıkça çok kasıyor yerinizde olsam o fiyata android alırdım daha memnun olur güzel izah ederseniz
İzahtan anlasa sorun olmazda manyak galaxy m20 yi iphone a dönüştürmeye çalışıyor . Yapma etme diyoruz saçmalık diyoruz ya banane diyor. Kanser ediyor :D

Leps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarkan
Tabii ki siz bilirsiniz ancak ben biraz daha telefon almanızı önermiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan SÖNMEZ
iPhone 5s aslında alınmaz diyebilirdim ama 11 yaşında çocuğa gayet yeterlidir. 2. el alırken ekran yanması vs. olmamasına dikkat edin
Ya aslında heves ediyor iphone için. Yoksa çok işe yarayacağından değilde işte. Alo desin birazda clash royale, clash of clans falan oynar heralde idare eder diye düşünüyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan SÖNMEZ
Tabii ki siz bilirsiniz ancak ben biraz daha telefon almanızı önermiyorum.
Dışarıda kullanmıyor öle zaten önemli bişey olmadıkça ama evde bazen yalnız kalıyor. Korktuğundan araması gerekiyor ulaşmak için o yüzden evde duran bir telefon olacak çoğunlukla. Eski telefonları kırdığı için sağolsun iyi bir şey almak istemiyoruz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ya aslında heves ediyor iphone için. Yoksa çok işe yarayacağından değilde işte. Alo desin birazda clash royale, clash of clans falan oynar heralde idare eder diye düşünüyoruz.
5S onlarda sıkıntı çıkarmaz. 6S Plus bulursanız ekran boyutu vs. bakımından şu anda alınacak en iyi 2. el iPhone'dur.

Leps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarkan
Dışarıda kullanmıyor öle zaten önemli bişey olmadıkça ama evde bazen yalnız kalıyor. Korktuğundan araması gerekiyor ulaşmak için o yüzden evde duran bir telefon olacak çoğunlukla. Eski telefonları kırdığı için sağolsun iyi bir şey almak istemiyoruz.
tuşlu telefon düşünebilirsiniz. Derslerini olumsuz etkileyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,950
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom