Neler Yeni

2.el iPhone alırken nelere dikkat etmeliyim

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
Herkese selam alacağım telefona karar verdim 14 Pro alacağım 2.el yaşadığım şehirde 3*4 telefoncuda mevcut pil seviyeleri 80 ve üstünde tüm modellerin fakat garantileri bitmiş alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? İçinin açılıp ya da değiştiğini anlamanın bir yolu var mı? Ya da başka dikkat etmem gereken hususlar nedir? Teşekkür ederim herkese şimdiden.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Herkese selam alacağım telefona karar verdim 14 Pro alacağım 2.el yaşadığım şehirde 3*4 telefoncuda mevcut pil seviyeleri 80 ve üstünde tüm modellerin fakat garantileri bitmiş alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? İçinin açılıp ya da değiştiğini anlamanın bir yolu var mı? Ya da başka dikkat etmem gereken hususlar nedir? Teşekkür ederim herkese şimdiden.
Cihazı genel olarak bi kontrol edersin hoparlör batarya ahize vs. Onun dışında e devletten imei sorgulama yap. Parça değişimini anca aldıktan sonra 3utools a bağlayarak tam net anlayabilirsin.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı genel olarak bi kontrol edersin hoparlör batarya ahize vs. Onun dışında e devletten imei sorgulama yap. Parça değişimini anca aldıktan sonra 3utools a bağlayarak tam net anlayabilirsin.
Bende iPhone 11 vardı ben yaklaşık 4*5 ay önce pil değişimi için vermiştim pili değişti bir program varmış 3uTools diye onu indirdim telefonumu kontrol etmek için ve karşılaştığım manzara bu şimdi benim pilim değişmemiş mi fakat telefonda pil kısmına baktığımda bilinmeyen hatası veriyor :D

Ekler

• 2wqw.png
    2wqw.png
    92 KB · Hit: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-04-04 211752.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-04 211752.png
    8.4 KB · Hit: 14

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Bende iPhone 11 vardı ben yaklaşık 4*5 ay önce pil değişimi için vermiştim pili değişti bir program varmış 3uTools diye onu indirdim telefonumu kontrol etmek için ve karşılaştığım manzara bu şimdi benim pilim değişmemiş mi fakat telefonda pil kısmına baktığımda bilinmeyen hatası veriyor :D
pilin seri numarası swaplanmış olabilir yada üstündeki entegre yeni pile aktarılmış olabilir.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pilin seri numarası swaplanmış olabilir yada üstündeki entegre yeni pile aktarılmış olabilir.
Bilmiyorum fakat taktığı pil çok dandik telefondan soğuttu beni tecrübe oldu aldığım telefonu da incelemem için :)

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Bilmiyorum fakat taktığı pil çok dandik telefondan soğuttu beni tecrübe oldu aldığım telefonu da incelemem için :)
takılan piller Mah olarak fazla olsa da zaten bir süre sonra normal pilden daha kötü bir kalitede oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,684
Üyeler
172,719
Son üye
tasno
Top Bottom