2.el klavye önerisi lazım

Reaksiyon skoru
2
selamın aleyküm öncelikle yarın istanbula yola çıkcam klavyede almak istiom gitmişken bütçem max 2200tl 2.el alcam aklımda ATTACK SHARK x85 PRO vardı ama sahibindende malesefki istanbulda yok 2 el kalvye öneriniz varmı pek anlamiorum

Kullandığım için AULA F75 öneriyorum. Sesi ve görüntüsü çok hoşuma gidiyor benim. İstanbuldaki fiyatları ortalama 2.400-2.500 TL civarlarında. Eğer pazarlık ile 2.200 TL civarına düşürebilirseniz olabilir.

Ben yılbaşından hemen önce ikinci el olarak 1.900 TL civarına almıştım.

Kullandığım için AULA F75 öneriyorum. Sesi ve görüntüsü çok hoşuma gidiyor benim. İstanbuldaki fiyatları ortalama 2.400-2.500 TL civarlarında. Eğer pazarlık ile 2.200 TL civarına düşürebilirseniz olabilir.

Ben yılbaşından hemen önce ikinci el olarak 1.900 TL civarına almıştım.

2 ci klavyem olcakda % de kaç bu kalvye deneyimin nasıldı

2 ci klavyem olcakda % de kaç bu kalvye deneyimin nasıldı

%75 boyutunda klavye. Ben de çok yer kaplamasın diye tam boyuttan buna geçtim ve çok memnunum. Tuş sesi, yazma hissi ve görüntü olarak beni fazlasıyla tatmin etti şahsen. Bazen keyfi olarak yazı yazıyorum sesi için.

Sadece çok kısa süreli de olsa CS2 oynarken tuşları 1-2 saniye geç algılama ve 2-3 basıştan sonra tuşu algılama gibi bir sorun oldu. Öyle olunca klavyenin donglenının takılı olduğu kısmı değiştirdim ve sorun çözüldü. Belki de şarjı azaldığı için böyle olmuştur, emin değilim.

İnternet üzerinden kısa da olsa inceleme videolarına bakın, fikriniz olsun eğer alacaksanız.

%75 boyutunda klavye. Ben de çok yer kaplamasın diye tam boyuttan buna geçtim ve çok memnunum. Tuş sesi, yazma hissi ve görüntü olarak beni fazlasıyla tatmin etti şahsen. Bazen keyfi olarak yazı yazıyorum sesi için.

Sadece çok kısa süreli de olsa CS2 oynarken tuşları 1-2 saniye geç algılama ve 2-3 basıştan sonra tuşu algılama gibi bir sorun oldu. Öyle olunca klavyenin donglenının takılı olduğu kısmı değiştirdim ve sorun çözüldü. Belki de şarjı azaldığı için böyle olmuştur, emin değilim.

İnternet üzerinden kısa da olsa inceleme videolarına bakın, fikriniz olsun eğer alacaksanız.
Bİ KAÇ SORA DAHA SORABİLİRSEM KASAMIN BLUTOT ÖZELLİĞİ YOK DA

Bİ KAÇ SORA DAHA SORABİLİRSEM KASAMIN BLUTOT ÖZELLİĞİ YOK DA

Bluetooth olması şart değil. Zaten klavyenin yanında gelen dongle ile kullanmanız çok daha iyi olur kullanım açısından. Bluetooth ile kullanırsanız eğer bağlantı kopmaları ve gecikme gibi şeyler yaşanabilir.

Klavye ile beraber gelen ufak dongleı USB girişine takmanız yeterli olur.

Hem gecikme süresi top klavyeleri bile geride bırakıyor hemde sesi çok güzel üst taraftaki aydıtlatmasıda çok güzel ikinci el almaktansa sıfır böyle bir şey alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,500
Üyeler
188,116
Son üye
Semerci22
Geri