Hyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?
Fatura var ise alınabilirHyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?
Garanti devam ediyorsa ve fatura varsa alınır (garantinin 1 yıldan fazla olmasına dikkat et)Hyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?
Eğer taksit ihtiyacın yoksa paran da nakitse alınabilir zaten sıfırmış faturasını da al kulaklığın yanında bi sıkıntı yaşamazsınHyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?
Önemli olan fatura, garanti değil mi ilk onu mu sorayımGaranti devam ediyorsa ve fatura varsa alınır (garantinin 1 yıldan fazla olmasına dikkat et)
Faturası varsa ürünün garantisi vardır zatenÖnemli olan fatura, garanti değil mi ilk onu mu sorayım
Garanti 60 gün kadar hyperxten var demiş yani 2 ay mı garantisi var?Garanti devam ediyorsa ve fatura varsa alınır (garantinin 1 yıldan fazla olmasına dikkat et)
Garanti 60 gün kadar hyperxten var demiş yani 2 ay mı garantisi va
Sordum fatura tarihi nedir dedim bunu yazmış ne demek istedi ben anlamadım "cloud 2 garantisinden 0 şeklinde geldi 60 gün kadar garantisi var bu ürünün işte diğer ürünün gsrantisi huna sayılıyorsa onun da hemen hemen o kadsr zamanı kalmıştır" yani ne demek istiyor ben mi anlamıyorum o mu anlatamıyor bilmiyorum.Fatura tarihini sor söylediği tarihten 2 yıl garantisi vardır eger 1 yildan fazla varsa alinabilir
Alınır neden alınmasınHyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?