2. El Kulaklık Alınır Mı?

Hyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?
Garanti devam ediyorsa ve fatura varsa alınır (garantinin 1 yıldan fazla olmasına dikkat et)

Hyperix Cloud 3'ün kulaklığına bakıyordum internette 2800 TL sahibindende 2000 TL ama temiz kapalı kutu diyor. Sizce sahibinden kulaklık alınır mı yoksa indirimi mi bekleyeyim indirim gelir mi bu kulaklığa?
Eğer taksit ihtiyacın yoksa paran da nakitse alınabilir zaten sıfırmış faturasını da al kulaklığın yanında bi sıkıntı yaşamazsın

Fatura tarihini sor söylediği tarihten 2 yıl garantisi vardır eger 1 yildan fazla varsa alinabilir
Sordum fatura tarihi nedir dedim bunu yazmış ne demek istedi ben anlamadım "cloud 2 garantisinden 0 şeklinde geldi 60 gün kadar garantisi var bu ürünün işte diğer ürünün gsrantisi huna sayılıyorsa onun da hemen hemen o kadsr zamanı kalmıştır" yani ne demek istiyor ben mi anlamıyorum o mu anlatamıyor bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri