KSF Eren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Merhaba arkadaşlar benim kendi görüşüm herhangi bir sorun olmadığı yönünde. Ama yine de sizlere de bir danışmak istedim. Laptop markası monster abra a5 v20.4 i5 12450h rtx 4050 ekran kartı 24 bin tl ye satın aldım. Satın aldığım kişi bilgisayarcı ama 2 hafta oldu bir türlü faturasını atmadı. Laptopun sahibi arkadaşı olduğunu ve arkadaşından faturayı alması gerektiğini söyledi. 2 Hafta sonunda sahte bir fatura attı. Fatura başka bir cihaza ait çıktı. Cihaz adı ve satın alım tarihinde oynamalar yapılmıştı. Durumu bildirdiğim zaman konuyla alakalı herhangi bir bilgi alamadım. Atan arkadaş karıştırığını falan söyledi. Normalde söylediklerine göre cihazın 23 ay garantisi var. Ama bir türlü faturasını atmıyorlar. Bu durumda beni dolandırmaya çalıştıklarını sezdim ve cihazın içini açtım. Normal çalışmasında herhangi bir proglem ile karşılaşmadım. Ama yine de içim hiç rahat değil. Normalde fatura için zaten 2 hafta bekletmişti. Şimdide 1 hafta daha beklememi söylüyor. Çünkü adam tatildeymiş güyya. 2 Haftada satan kişinin tatilini bekledim bu arada. Ben o 1 haftayı da bekleyip görmek istiyorum. Eğer yine sahte fatura atarlarsa veya vaad ettikleri garanti süresi yoksa Tüketici hakem heyetime başvurmayı planlıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?