diğer üçünde yok ama çözemedimşurası vidanın açılmadığının kanıtı oluyor
İkinci el piyasından haberim pek yok bak benzer ilanlara ona göre fiyat çek1660 super için 3400 kafi mi sence satılır mı teklif var şu an
bir tanesinde oluyor zaten dostumdiğer üçünde yok ama çözemedim
Bitane koyuyorlar zatendiğer üçünde yok ama çözemedim
3500e koyunca 1 günde 10 kişi yazdı 3k olur mu fln diye de dün 4kya çektim biri 3400 olur mu yazmış okey sag olasın kankaİkinci el piyasından haberim pek yok bak benzer ilanlara ona göre fiyat çek
Görsel olması lazım pc başında olsam bulur atardımda degilim3500e koyunca 1 günde 10 kişi yazdı 3k olur mu fln diye de dün 4kya çektim biri 3400 olur mu yazmış okey sag olasın kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu site de ingilizce ama nasi bulacam sıcaklıgı bilemedim
.Görsel olması lazım pc başında olsam bulur atardımda degilim
nası yav ben zaten bu sene sınava çalışıyorum ileriye yönelik düşündüm 3060 çok eski kalmaz mıRtx 4060 çok iyi bir kart değil birde 8gb vramli mesela last of us ultrada 8gb geçiyor yani en az 12 GB vramli ekran kartı almalısın rtx 3060 bak
Şuanda rtx 3060 rtx 4060 aşa yukarı aynı
Knk istersen youtubede rtx 3060 vs rtx 4060 yaz performansı görürsünnası yav ben zaten bu sene sınava çalışıyorum ileriye yönelik düşündüm 3060 çok eski kalmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
mining ihtimali de daha yüksek olur
ya kral nolur önerin bir şeyler işim hallolsun vallaha ders calısmam lazım çokk çabuk halletmem lazım3400 1660s için satışta iyi fiyat. 4060 yerine başka kart tercih etmenizi öneririm. Daha ucuza 6700xt gibi harika kartlar var. Nvidia olarak da rahatlıkla 3070ti ayarı bulunabiliyor.
anladım kanki kardeşimde de 3070var söküp takayım dedim onun power kablosu çıkaramadım deli oldum vallahaKnk istersen youtubede rtx 3060 vs rtx 4060 yaz performansı görürsün
ben güncellik manasında demiştim yani yani dlss 3 de var ya 4060da gelecek driverlarda da daha avantajlı olur gibime geldiKnk istersen youtubede rtx 3060 vs rtx 4060 yaz performansı görürsün