Hocam bulunduğum yer küçük olduğu için bu ilanı buldum 7k istiyo 5 Cd oyun 2 kolu varHocam sarı site ve letgo üzerinden bulunduğunuz ili filtreleyip en uygundan pahalıya sıralayın, temiz gördüklerinizi ayırıp içinden eleyin. Sahibiyle pazarlık yaparak güzel fiyatlara temiz cihazlar bulabilirsiniz bu yöntemle.
slim modelini almaya dikkat edinHocam bulunduğum yer küçük olduğu için bu ilanı buldum 7k istiyo 5 Cd oyun 2 kolu var
Neye dikkat etmeliyimslim modelini almaya dikkat edin
slim kasa olanı alınNeye dikkat etmeliyim
Slim modeli zaten hocam bu fiyat uygunmudurslim kasa olanı alın
temizse uygunSlim modeli zaten hocam bu fiyat uygunmudur
Cihaz temizse kollar orjinalse ve güvenlik bandrolü acilmamissa iyi hocam fiyat pazarlık yaptıniz mi?Hocam bulunduğum yer küçük olduğu için bu ilanı buldum 7k istiyo 5 Cd oyun 2 kolu var
7000 tl ye ps4 alınmaz git o paraya xbox series s al çok daha iyi2. El alıcam 500gb,2 kol,5 Cd oyun ne kadar eder sizce
Cihaz temiz ama diğerlerini sormadım adam fiyatı indirmiyo en son 7 diyo, kollar orjinalliğini ve içi açılıp açılmadığını sorucam yarınCihaz temizse kollar orjinalse ve güvenlik bandrolü acilmamissa iyi hocam fiyat pazarlık yaptıniz mi?
Bende Xbox series s vardı 2 hafta oynadıktan sonra sıkılmaya başladım sattım7000 tl ye ps4 alınmaz git o paraya xbox series s al çok daha iyi
hocam dm gelin bende var ucuza bırakayımCihaz temiz ama diğerlerini sormadım adam fiyatı indirmiyo en son 7 diyo, kollar orjinalliğini ve içi açılıp açılmadığını sorucam yarın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Xbox series s vardı 2 hafta oynadıktan sonra sıkılmaya başladım sattım
series s i sıkılıp sattıysanzı ps4 de kanser olmanız garanti üstüne ps4 ün 2.el alacagınız için çok fazla masrafı varCihaz temiz ama diğerlerini sormadım adam fiyatı indirmiyo en son 7 diyo, kollar orjinalliğini ve içi açılıp açılmadığını sorucam yarın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Xbox series s vardı 2 hafta oynadıktan sonra sıkılmaya başladım sattım