Neler Yeni

2. El Ps 4 almadan önce yapılması gerekenler

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
2. El PlayStation 4 slim almayı düşünüyordum, tam bana göre bi tane buldum ama ps 4 le alakalı hiç bişey bilmiyorum, kendimi bildim bileli LoL oynarım, en sonunda kafam attı ps 4 almaya karar verdi.Almadan önce kontrol etmem gereken bişey var mı?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
2. El PlayStation 4 slim almayı düşünüyordum, tam bana göre bi tane buldum ama ps 4 le alakalı hiç bişey bilmiyorum, kendimi bildim bileli LoL oynarım, en sonunda kafam attı ps 4 almaya karar verdi.Almadan önce kontrol etmem gereken bişey var mı?
@isikt11 Cihazı test edebiliyorsan 1 2 saat test et sıcaklığına bak kolları biraz dene sorun varmı diye hesap ile birlikte alıcaksan Ps'den banlımi ona bir bak.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konuyu takipteyim ben de ikinci el PS4 Slim/Pro bakıyorum kendime, hiç ikinci el konsol almadım şahsen 😅

Bu arada kaça alacaksınız konsolu?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ps4 yerine series s fln bakın bence.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Konuyu takipteyim ben de ikinci el PS4 Slim/Pro bakıyorum kendime, hiç ikinci el konsol almadım şahsen 😅

Satayım size Ps4 slim konsolu 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Valla ben garantili, oyunlu ps 4 slimi pazarlık yaparak 2350 TL'ye kadar düşürdüm gayet temiz geldi gözüme . yarın işte görüşmeye gidicem güzel gözükürse almayı planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende series s almayı planlıyordum garantili bir şekilde hatta bi ara 3800 TL'ye kadar düşmüştü ama abimin yakın bir arkadaşında çok fazla ps 4 oyun varmış bana ikinci el temiz bir ps 4 al ben sana oyunlarımı veririm dedi aklımı öyle çeldi.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
bir tarafta 30 fps oynamak var diğer tarafta 60 - 120 fps oynamak ve yeni nesil olmam var pişman olacağınız kararlar vermeyin lütfen ve derhal series s alın
Valla ben garantili, oyunlu ps 4 slimi pazarlık yaparak 2350 TL'ye kadar düşürdüm gayet temiz geldi gözüme . yarın işte görüşmeye gidicem güzel gözükürse almayı planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende series s almayı planlıyordum garantili bir şekilde hatta bi ara 3800 TL'ye kadar düşmüştü ama abimin yakın bir arkadaşında çok fazla ps 4 oyun varmış bana ikinci el temiz bir ps 4 al ben sana oyunlarımı veririm dedi aklımı öyle çeldi.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
bir tarafta 30 fps oynamak var diğer tarafta 60 - 120 fps oynamak ve yeni nesil olmam var pişman olacağınız kararlar vermeyin lütfen ve derhal series s alın
Belki ps4 özel oyunlarını oynamak istiyor ikisi apayrı konsollar oyunlarda apayrı saçma önerilerde bulunmayın lütfen

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bak şu anda Series S aldım sanki kendin alıyorsun cümlelere bak 30 fps dediğiniz olay çok güzel optimize ediliyor gözünüze 60 fps gibi gözüküyor ikinci olarak Xbox tarafında özel oyun yok bir ton para verip kaliteli oyun bulamamak üçüncü olarakta Ps4 2300 TL Series S 4000 TL arada fiyat farkı bariz belli.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri