2.El PS 5 Slim alırken dikkat edilmesi gerekenler

Reaksiyon skoru
1,478
Bazı ilanlarda seri numarasını yazdıklarını görüyorum cfı2016 falan bu tarzda.Bunların anlamı nedir ya da buna dikkat etmeli miyim?

Bazı ilanlarda seri numarasını yazdıklarını görüyorum cfı2016 falan bu tarzda.Bunların anlamı nedir ya da buna dikkat etmeli miyim?
Bu kodlar üretilen yerleri kapsıyor benim bildiğim ben yeni sıfır aldım 2015 kodlu geldi bu ABD üretimi olduğu anlamına geliyor 2016 EU oluyor

CFI-2016 Avrupa
CFI-2018 Asya
CFI-2015 Amerika
Hangisini alırsanız alın hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ama ben ne olur ne olmaz diye CFI-2016 öneririm.

CFI-2016 Avrupa
CFI-2018 Asya
CFI-2015 Amerika
Hangisini alırsanız alın hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ama ben ne olur ne olmaz diye CFI-2016 öneririm.
Tr'de satılanlar CFI-2016 seri numaralı oluyor değil mi?

Ben 2015 olanı aldım tek olayı kutuyu açıp TR uyumlu kablo donanımlarını koymaları tekrar kapatıyorlar fakat açık kutu gibi düşün ürün sıfır. Tabi yine de senin tercihine kalmış. CFI-2016 EU pazarında satılanlar oluyor TR özelinde değil ama kapsıyor.

2. ellerde çok şerefsizlik dönmeye başladı insanların benliğini kaybettiği bu dönemde 2. el almanı tavsiye etmem yanlış anlama amacım sadece seni düşünmek

2. ellerde çok şerefsizlik dönmeye başladı insanların benliğini kaybettiği bu dönemde 2. el almanı tavsiye etmem yanlış anlama amacım sadece seni düşünmek
evet haklısınız ancak param güvende ile alacağım için tüm testlerini evde de gerçekleştirip öyle alıcam,sadece sipariş vermeden nelere dikkat etmeliyim.

evet haklısınız ancak param güvende ile alacağım için tüm testlerini evde de gerçekleştirip öyle alıcam,sadece sipariş vermeden nelere dikkat etmeliyim.
Ps alanına hiç hakim değilim ama sanırım, depolama diskine bişeler indir sil bi oyun aç oyna bak kasma donma çökme var mı, ısınmasına bak, sıfırlayıp oturum açıp bida sıfırla hesap sorunu var mı diye bak apple cihazlarda olduğu gibi, benim aklıma bunlar geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri