Gerçek Walter White
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,478
Bazı ilanlarda seri numarasını yazdıklarını görüyorum cfı2016 falan bu tarzda.Bunların anlamı nedir ya da buna dikkat etmeli miyim?
Bu kodlar üretilen yerleri kapsıyor benim bildiğim ben yeni sıfır aldım 2015 kodlu geldi bu ABD üretimi olduğu anlamına geliyor 2016 EU oluyorBazı ilanlarda seri numarasını yazdıklarını görüyorum cfı2016 falan bu tarzda.Bunların anlamı nedir ya da buna dikkat etmeli miyim?
Tr'de satılanlar CFI-2016 seri numaralı oluyor değil mi?CFI-2016 Avrupa
CFI-2018 Asya
CFI-2015 Amerika
Hangisini alırsanız alın hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ama ben ne olur ne olmaz diye CFI-2016 öneririm.
evet haklısınız ancak param güvende ile alacağım için tüm testlerini evde de gerçekleştirip öyle alıcam,sadece sipariş vermeden nelere dikkat etmeliyim.2. ellerde çok şerefsizlik dönmeye başladı insanların benliğini kaybettiği bu dönemde 2. el almanı tavsiye etmem yanlış anlama amacım sadece seni düşünmek
Ps alanına hiç hakim değilim ama sanırım, depolama diskine bişeler indir sil bi oyun aç oyna bak kasma donma çökme var mı, ısınmasına bak, sıfırlayıp oturum açıp bida sıfırla hesap sorunu var mı diye bak apple cihazlarda olduğu gibi, benim aklıma bunlar geliyorevet haklısınız ancak param güvende ile alacağım için tüm testlerini evde de gerçekleştirip öyle alıcam,sadece sipariş vermeden nelere dikkat etmeliyim.
Fiyatları ne kadar hocam 2.elevet haklısınız ancak param güvende ile alacağım için tüm testlerini evde de gerçekleştirip öyle alıcam,sadece sipariş vermeden nelere dikkat etmeliyim.
hocam 22'ye aldım 2 kol,fifa 25 içinde ürün daha 5 aylık.Fiyatları ne kadar hocam 2.el
Güzel hayırlı olsun kol 4-5k fifa 1-2k ps sıfırlarıda 23-24 arası dıyebılırızhocam 22'ye aldım 2 kol,fifa 25 içinde ürün daha 5 aylık.
Aldığım fiyat nasıldır hocam?2. El için.Güzel hayırlı olsun kol 4-5k fifa 1-2k ps sıfırlarıda 23-24 arası dıyebılırız
Baya iyi HO ben sıfır tek kol 24k'ya aldım öyle düşün.Aldığım fiyat nasıldır hocam?2. El için.