2.el Ram Satmak İsti̇yorum

statik elektriğini al, düzgünce kutusuna koy

statik elektriğini nasıl alacağım
Eğer elinizde varsa antistatik poşete koyup o şekilde kargolayın, Yoksa da ben genelde patpata veya kağıt havluya sarıp bir kutuya koyup öyle gönderiyorum. Raminiz kaç gb ve DDR kaç uygunsa ben alırım :D

8gb Crucial ballistix 2400mhz ddr4 ram 1 sene kullandım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer elinizde varsa antistatik poşete koyup o şekilde kargolayın, Yoksa da ben genelde patpata veya kağıt havluya sarıp bir kutuya koyup öyle gönderiyorum. Raminiz kaç gb ve DDR kaç uygunsa ben alırım :D
hızlı bir ram fakat ben 1 tane ram yetmediği için 2 tane yeni aldım kendime uyguna bulmuştum

hızlı bir ram fakat ben 1 tane ram yetmediği için 2 tane yeni aldım kendime uyguna bulmuştum
Fiyat ne düşünüyorsunuz ? uyguna verirseniz alabilirim

bursadaysan elime alabilirim 300 TL'ye

375 fena değil 350ye falan güzelce satabilirsin bence. Ben daha ölü fiyattan topladığım için vereceğim fiyat seni tatmin etmez ama rahatça satabileceğini bil yeterli.

300e crucial ekmek fiyatına gider.
sahibinden de bu ram en düşük 325 ten başlıyor ama sen bilirisn

375 fena değil 350ye falan güzelce satabilirsin bence. Ben daha ölü fiyattan topladığım için vereceğim fiyat seni tatmin etmez ama rahatça satabileceğini bil yeterli.
biliyorum zaten alıcılar var teşekkürler yine de zaten tertemiz 0 ram gibi hiçbir tane bile çiziği yok

sahibinden de bu ram en düşük 325 ten başlıyor ama sen bilirisn

biliyorum zaten alıcılar var teşekkürler yine de zaten tertemiz 0 ram gibi hiçbir tane bile çiziği yok
talep var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,405
Üyeler
187,328
Son üye
cepo
Geri