garanti de mining yapıldığı anlaşılırsa garanti dışı kalıyor ürün34 ay garantisi var asus tr ürün tek güvencem busıfır ürünlere 18 19k vermem daha mı iyi olur
34 ay garantisi var asus tr ürün tek güvencem busıfır ürünlere 18 19k vermem daha mı iyi olur
bios modlama ws yapılmadı diyor ben elden gidip test edip alacağım nasıl anlayabilirim furmark testleri harici yapmam gereken bir şey.garanti de mining yapıldığı anlaşılırsa garanti dışı kalıyor ürün
bu garantilerde mining işlemi olursa garantiye giriyormu acaba sıkıntı çıkarsa bilmediğim için soruyorum eğer sende bilmiyorsan önce onu araştır istersen34 ay garantisi var asus tr ürün tek güvencem busıfır ürünlere 18 19k vermem daha mı iyi olur
msi gaming x trio 3080 kullanıyordum amd den geçtim zaten nvdia 3080 net yani... iade ettim 20k almıştım fiyatlar düşüyor diye tekrar arayışa girdim elden 1 aylık kart 13k buluncada değerlendirmek istedim.Bir aylık miningden bir şey olmaz bu arada. Sen internetten karşılaştırma testlerine bak RX 6800 XT vs RTX 3080 diye. Hangisini beğenirsen onu al.
msi gaming x trio 3080 kullanıyordum amd den geçtim zaten nvdia 3080 net yani... iade ettim 20k almıştım fiyatlar düşüyor diye tekrar arayışa girdim elden 1 aylık kart 13k buluncada değerlendirmek istedim.
kasayı alıp gidicem birazdan furmark testini yapacağım hayırlısı diyelim fiyatına ve rog serisi nekadar ısınabilirki asus garantisine güvenerek gidiyorum bios ws atılmamış karta bakalım.Aslında 13k'ya gayet güzel alabilirsin. İyi olur.