Çözüldü✓ 2. El Rog strix 3080 10gb 13k aldım

LaZz61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,423
elden 13k fiyata anlaştığım bir kart 10.05.2022 faturalı tr ürün olup 1 ay mining yapılmış okadar. sıkıntı yaşarmıyım nelere dikkat etmem lazım. 1 ay da rog serisi bir kart a ne olabilir mining den ?

6800xt 0 cihaz al bence daha iyi risk e girmeye gerek yok

Her şey olabilir, hiçbir şeyde olmamış olabilir ama riske girmeye değer mi

34 ay garantisi var asus tr ürün tek güvencem bu :) sıfır ürünlere 18 19k vermem daha mı iyi olur

Mining yapıldıysa garanti dışı kalıyor diye biliyorum ekran kartları. Ha tabii yapılıp yapılmadığını nasıl anlarlar orasını bilmem.

garanti de mining yapıldığı anlaşılırsa garanti dışı kalıyor ürün
bios modlama ws yapılmadı diyor ben elden gidip test edip alacağım nasıl anlayabilirim furmark testleri harici yapmam gereken bir şey.

34 ay garantisi var asus tr ürün tek güvencem bu :) sıfır ürünlere 18 19k vermem daha mı iyi olur
bu garantilerde mining işlemi olursa garantiye giriyormu acaba sıkıntı çıkarsa bilmediğim için soruyorum eğer sende bilmiyorsan önce onu araştır istersen

Bir aylık miningden bir şey olmaz bu arada. Sen internetten karşılaştırma testlerine bak RX 6800 XT vs RTX 3080 diye. Hangisini beğenirsen onu al.

Bir aylık miningden bir şey olmaz bu arada. Sen internetten karşılaştırma testlerine bak RX 6800 XT vs RTX 3080 diye. Hangisini beğenirsen onu al.
msi gaming x trio 3080 kullanıyordum amd den geçtim zaten nvdia 3080 net yani... iade ettim 20k almıştım fiyatlar düşüyor diye tekrar arayışa girdim elden 1 aylık kart 13k buluncada değerlendirmek istedim.

msi gaming x trio 3080 kullanıyordum amd den geçtim zaten nvdia 3080 net yani... iade ettim 20k almıştım fiyatlar düşüyor diye tekrar arayışa girdim elden 1 aylık kart 13k buluncada değerlendirmek istedim.

Aslında 13k'ya gayet güzel alabilirsin. İyi olur.

Aslında 13k'ya gayet güzel alabilirsin. İyi olur.
kasayı alıp gidicem birazdan furmark testini yapacağım hayırlısı diyelim fiyatına ve rog serisi nekadar ısınabilirki asus garantisine güvenerek gidiyorum bios ws atılmamış karta bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri