Çözüldü✓ 2. El Rog strix 3080 10gb 13k aldım

1 aylık mining yapılmış karttan bişey olmaz modlama yapmaydıysa onun haricinde cw var mı ona bak yüksek devirlerde fan calıstırdıysa olma ihtimali yüksek 1 ayda normal calıstıysa zorlamadan sıkıntı olmaz

1 aylık mining yapılmış karttan bişey olmaz modlama yapmaydıysa onun haricinde cw var mı ona bak yüksek devirlerde fan calıstırdıysa olma ihtimali yüksek 1 ayda normal calıstıysa zorlamadan sıkıntı olmaz

CW ile fanların ne alakası var ki, bobinlerle alakalı CW.
CW varsa da sorun etme ses yapar altı üstü.

modlama yapılmadı diyor
CW ile fanların ne alakası var ki, bobinlerle alakalı CW.
CW varsa da sorun etme ses yapar altı üstü.
bios a bakarım furmark yaparım başkada bir şey gelmiyor aklıma. bu programlarla mining yapılıyor onlar kartın bios unu bozuyormu bilmiyorum

modlama yapılmadı diyor

bios a bakarım furmark yaparım başkada bir şey gelmiyor aklıma. bu programlarla mining yapılıyor onlar kartın bios unu bozuyormu bilmiyorum
Hiveos üzerinden bi ton ayar yapılıyor bi kaç tanede oyun aç ultra ayarlarda test yap

elden 13k fiyata anlaştığım bir kart 10.05.2022 faturalı tr ürün olup 1 ay mining yapılmış okadar. sıkıntı yaşarmıyım nelere dikkat etmem lazım. 1 ay da rog serisi bir kart a ne olabilir mining den ?
bir şey olmaz al fiyat baya iyi ama dikkat et dolandırmasın 😀

Oyun testi yaptınız mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynadınız mı yani?

Oyun testi yaptınız mı?

Oyun oynadınız mı yani?
Hocam ürünü elden alacam işte kasamı aldım gidiyorum yanına test edeceğim oyun rdr2 yüklü yeter sanırım

bir şey olmaz al fiyat baya iyi ama dikkat et dolandırmasın 😀
Elden dolandırabilirmi acaba 😂 soyması lazım beni

Hiveos üzerinden bi ton ayar yapılıyor bi kaç tanede oyun aç ultra ayarlarda test yap
Bakalım rdr2 var sadece yüklü onla denerim bios sıfırlama veya güncel bios yüklesem sorun çözülür heralde biosu modlanmışsa

Yapabilen yetenekliler var sihirbaz gibi çalışan ürünü test ettirip bozuk olanı satıyor 😂

Ama sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kendim test edecem beraber yani kasadan sökmem ama işte biosla oynanmışsa garanti dışı kalırmı ben bios atsam düzelirmi hiç bilmiyorum ekran kartı bios atmadm hiç

Bakalım rdr2 var sadece yüklü onla denerim bios sıfırlama veya güncel bios yüklesem sorun çözülür heralde biosu modlanmışsa

Kendim test edecem beraber yani kasadan sökmem ama işte biosla oynanmışsa garanti dışı kalırmı ben bios atsam düzelirmi hiç bilmiyorum ekran kartı bios atmadm hiç
Mining için BIOS atmamıştır sanırım. Mining için HiveOS üzerinden ayar yapmak yetiyor BIOS atmak biraz uzman işi oluyor 😀

Mining için BIOS atmamıştır sanırım. Mining için HiveOS üzerinden ayar yapmak yetiyor BIOS atmak biraz uzman işi oluyor 😀
Zaten patlamış 10 kart almıs 5. Ayda nekadar yapabilirki 😂

Benm korkum alırım skntısız ilerde bozulur garanti dışı kalıp kalmaması yoksa baska korkum yok 😇

4-5 ayı geçmedikce miningden hiçbir şey olmaz düzgün koşullarda yapıldıysa tabi
5. Ay mining patlama zamanı değilmi nasıl mining yapmış neden almış rog serisi neden almış çözemedim topragım bide

Geri