Yardım 2.el RT 6700 XT alınır mı?

Spear55

80+
Reaksiyon skoru
9
Ben ikinci el RX 6700 XT almayı düşünüyorum. Öncelikle alınırsa hangi modeli almalıyım.

Screenshot_2.png

Bu ürünün garantisi yok. Kutusu var COİL WHİNE sesi var diyor kendisi bu modellerde kroniktir diyor ve son olarak ürün yurt dışıymış.
İkinci model ise;

Screenshot_3.png

Bu ürünün garantisi 20 ay daha varmış. Kutusu var ve dükkanları varmış PERPA da o yere de çok yakınım.

Sizce hangisi daha mantıklı? Benim genel sorum olarak bu kartlarda MİNİNG yapılır mı?
Eğer 0 ekran kartı al derseniz fiyatım MAX 6500 TL.

Ben ikinci el RX 6700 XT almayı düşünüyorum. Öncelikle alınırsa hangi modeli almalıyım.

Screenshot_2.png

Bu ürünün garantisi yok. Kutusu var COİL WHİNE sesi var diyor kendisi bu modellerde kroniktir diyor ve son olarak ürün yurt dışıymış.
İkinci model ise;

Screenshot_3.png

Bu ürünün garantisi 20 ay daha varmış. Kutusu var ve dükkanları varmış PERPA da o yere de çok yakınım.

Sizce hangisi daha mantıklı? Benim genel sorum olarak bu kartlarda MİNİNG yapılır mı?
Eğer 0 ekran kartı al derseniz fiyatım MAX 6500 TL.
xfx ürün daha 2 gün önce sıfırı 7k falandı şimdi 2. eli o fiyata koymuş hemen akıllı bıdıklar
asus rog serisinde coil whine problemi var
ben olsam xfx alırdım ama 0 gibi ve mining olmamasına dikkat edin

xfx ürün daha 2 gün önce sıfırı 7k falandı şimdi 2. eli o fiyata koymuş hemen akıllı bıdıklar
4 ay önce alınmış kart mining yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti yönünden xfx ama kalite yönünden rog

6700xt ne zaman 7k idi merak konusu
temizse rog olanı al tsetleri yab

2.el piyasasını bilmiyorum ama xfx olan alınır sıfır gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,965
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando