Neler Yeni

Yardım 2. El RTX 3060 Ekran Kartı Önerisi

Hangisi alınır?

• 3060 12 GB

Oylar: 26 26.5%
  • 3060 Ti 8 GB

Oylar: 42 42.9%
  • RX 6700 XT

Oylar: 30 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    98

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
6000 bandında zor bulursun işte 3060ti 2023 faturalı. Belki pallit dual modeli. Bulduğun ilanları paylaş bakarız.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
6000 bandında zor bulursun işte 3060ti 2023 faturalı. Belki pallit dual modeli. Bulduğun ilanları paylaş bakarız.
Bulduklarım bunlar hepsine mesaj attım param güvendeyi ve fiyatı sordum bakalım. Şu Asus olan nasıl sence?

Param Güvende açık ASUS: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ual-256-bit-8-gb-ekran-karti-1117022062/detay

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Japonya'dan alınan Asus kartın sahibi yeni videolar göndermiş. İstersen buraya indirme linki atayım bakmak istersen veya burdan değerleri söyleyeyim. Tabi senin görmen daha iyi olur.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Sercan SAYİT
Aynı durumu yaşadım bir ay kadar araştırdım ama garantisi 2023'de mining merge sonrası olan RTX3060 fiyatları yüksekti bana uymuyordu. RTX4060'lar ise genelde sıfır kasa çıkması olarak satılıyor ama 8750TL altında satan bulamadım. Sonra gittim incehesap gecesinden Starfield hediyeli RX6600 alıp oyunu kodunu da satarak totalde 5500 liraya halletmiş oldum ekran kartı işini.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Aynı durumu yaşadım bir ay kadar araştırdım ama garantisi 2023'de mining merge sonrası olan RTX3060 fiyatları yüksekti bana uymuyordu. RTX4060'lar ise genelde sıfır kasa çıkması olarak satılıyor ama 8750TL altında satan bulamadım. Sonra gittim incehesap gecesinden Starfield hediyeli RX6600 alıp oyunu kodunu da satarak totalde 5500 liraya halletmiş oldum ekran kartı işini.
En sonunda vatan bilgisayardan alınmış zotac'ı alıcam sanırsam. AMD işlemcileri çok başarılı buluyorum ancak ekran kartlarına ısınamıyorum. Sürekli farklı sorunlarından bahseden forum üyeleri çıkıyor.

Bulduklarım bunlar hepsine mesaj attım param güvendeyi ve fiyatı sordum bakalım. Şu Asus olan nasıl sence?

Param Güvende açık ASUS: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ual-256-bit-8-gb-ekran-karti-1117022062/detay

Bu arada Japonya'dan alınan Asus kartın sahibi yeni videolar göndermiş. İstersen buraya indirme linki atayım bakmak istersen veya burdan değerleri söyleyeyim. Tabi senin görmen daha iyi olur.
Japonya'dan alınan kartın test sonuçları:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Yanlış anlamazsan Videodan fotoğraf çekip forumun kendi fotoğraf ekleme özelliğiyle ekle. İnternetten dosya indirmem.
Dosya.co üzerinden ekledim hocam size virüs gönderme derdim olsa emin olun bundan daha farklı yollar var yani birde neden böyle bir şey yapayım ki? Fotoğraf çeksemde 10 tane falan yüklemem gerek çünkü bilmediğim bir benchmark testide yapmış arkadaş.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dosya.co üzerinden ekledim hocam size virüs gönderme derdim olsa emin olun bundan daha farklı yollar var yani birde neden böyle bir şey yapayım ki? Fotoğraf çeksemde 10 tane falan yüklemem gerek çünkü bilmediğim bir benchmark testide yapmış arkadaş.
Seni tanımıyorum etmiyorum virüs gönderme derdin olup olmadığına inanmak zorunda değilim. Kibarca açmayacağımı söyledim. Yardım istiyorsan ya fotoğrafları çek ya da youtube'a yükle. Beni ikna etmeye çalışacağına.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Seni tanımıyorum etmiyorum virüs gönderme derdin olup olmadığına inanmak zorunda değilim. Kibarca açmayacağımı söyledim. Yardım istiyorsan ya fotoğrafları çek ya da youtube'a yükle. Beni ikna etmeye çalışacağına.
Hocam ben link olarak attım eğer yardımcı olmak istemezseniz sizi zorlamam. İkna etmeyede çalışmıyorum ben genelde video şeklinde atacağım dosyaları ya dosya.co ya da dosyaupload üzerinden atıyorum ilk defa siz böyle bir tepki verdiniz. Tabii ki güvenmek zorunda değilsiniz veya yardımcı olmakta. Mesajlara siz dönüyorsunuz diye ve biraz daha bilgili olduğunuzu düşünerekten etiketledim yoksa hack'lemek gibi saçma uğraşlarım yok yani.

Hocam siz ne dersiniz hangisini tercih etmeliyim? 3060 temiz alabiliyorum ancak 3060 Ti daha performanslı olduğunuda biliyorum bekleyip bütçe arttırararktan temiz 3060 ti bulmaya çalışmak mantıklı olur mu yoksa 3060 vatandan alınan zotacı alıp geçeyim mi? @MuratTheFounderOfGariban @Yusufx @Kürşat Kütükçü

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar bu kartı alıcam nasıldır? 2 ay daha garantisi varmış Endeks bilişim üzerinden. Testte attı 10 dk lık testte 79 derecede sabit gitti fan hızı ayarıda yapmamış arkadaş. Endeks bilişim hakkında bilginiz var mıdır nasıldır? @emirhan22341 @NedoxBey @damn2u @MuratTheFounderOfGariban @Yusufx @Kürşat Kütükçü

Al gitsin

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Alıyım mı bilemedim hocam test videosu gönderecek 1 tane daha bu fan devri olaylarını pek anlamadım birde arkadaş 2. sahibiymiş yakın arkadaşından almış kozmetiğinde sıkıntı yok ama dediğim gibi sıcaklık biraz fazla değil mi 79-80'lerde. Birde dediği gibi Endeks bilişime gönderdiğimde kartın bakımını yapıp yeniliyorlarmış veya direk değiştiriyorlarmış bilginiz var mı endeks bilişim hakkında?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Sercan SAYİT
Arkadaşlar bu kartı alıcam nasıldır? 2 ay daha garantisi varmış Endeks bilişim üzerinden. Testte attı 10 dk lık testte 79 derecede sabit gitti fan hızı ayarıda yapmamış arkadaş. Endeks bilişim hakkında bilginiz var mıdır nasıldır? @emirhan22341 @NedoxBey @damn2u @MuratTheFounderOfGariban @Yusufx @Kürşat Kütükçü

Bence alınmaz çünkü Zotac'ın bu modeli fan sesi konusunda mimlenmiş kullanıcı yorumlarına göre. Sıfır kasa çıkması bu modeli satıcılar bile diğer modellere göre uygun tutuyorlar elimizde patlamasın diye. Bu modelde CW çıkanlarda olmuş bu arada.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Alıyım mı bilemedim hocam test videosu gönderecek 1 tane daha bu fan devri olaylarını pek anlamadım birde arkadaş 2. sahibiymiş yakın arkadaşından almış kozmetiğinde sıkıntı yok ama dediğim gibi sıcaklık biraz fazla değil mi 79-80'lerde. Birde dediği gibi Endeks bilişime gönderdiğimde kartın bakımını yapıp yeniliyorlarmış veya direk değiştiriyorlarmış bilginiz var mı endeks bilişim hakkında?

Dostum ben 25 Nisan da Gainward 3060 aldım satıcı Trendyol dü . Taksiti daha geçen ay bitti 4 taksit almıştım 6799tl ye güzel bir indirim vardı. Elden ring ve God of War dışında oyun da oynamadım. 4070 almayı düşünüyorum bu aralar o kartı da yedekte tutarım diyordum çünkü çok al-satla ilgilenen biri değilim. Kutusu her şeyi duruyor test vs istersen atarım. Kart satışta da değil ama satmayı düşünebilirim istersen. Dediğim gibi daha 5 aylık kart. Bence 3060 serisi Zotac olsun gigabayt olsun vs sesli çalışıyor bendeki de böyle. İlgilenirsen yazabilirsin.

Ben tamamen sessiz premium Tuf, Rog, Gaming X serisi bir kart almak istiyorum. Kartın sıcaklık ve performansı ise gayet iyi ama bence bir tık sesli çalışıyor.

Top Bottom