Bulduklarım bunlar hepsine mesaj attım param güvendeyi ve fiyatı sordum bakalım. Şu Asus olan nasıl sence?6000 bandında zor bulursun işte 3060ti 2023 faturalı. Belki pallit dual modeli. Bulduğun ilanları paylaş bakarız.
En sonunda vatan bilgisayardan alınmış zotac'ı alıcam sanırsam. AMD işlemcileri çok başarılı buluyorum ancak ekran kartlarına ısınamıyorum. Sürekli farklı sorunlarından bahseden forum üyeleri çıkıyor.Aynı durumu yaşadım bir ay kadar araştırdım ama garantisi 2023'de mining merge sonrası olan RTX3060 fiyatları yüksekti bana uymuyordu. RTX4060'lar ise genelde sıfır kasa çıkması olarak satılıyor ama 8750TL altında satan bulamadım. Sonra gittim incehesap gecesinden Starfield hediyeli RX6600 alıp oyunu kodunu da satarak totalde 5500 liraya halletmiş oldum ekran kartı işini.
6000 bandında zor bulursun işte 3060ti 2023 faturalı. Belki pallit dual modeli. Bulduğun ilanları paylaş bakarız.
Japonya'dan alınan kartın test sonuçları:Bulduklarım bunlar hepsine mesaj attım param güvendeyi ve fiyatı sordum bakalım. Şu Asus olan nasıl sence?
Param Güvende açık ASUS: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ual-256-bit-8-gb-ekran-karti-1117022062/detay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Japonya'dan alınan Asus kartın sahibi yeni videolar göndermiş. İstersen buraya indirme linki atayım bakmak istersen veya burdan değerleri söyleyeyim. Tabi senin görmen daha iyi olur.
Dosya.co üzerinden ekledim hocam size virüs gönderme derdim olsa emin olun bundan daha farklı yollar var yani birde neden böyle bir şey yapayım ki? Fotoğraf çeksemde 10 tane falan yüklemem gerek çünkü bilmediğim bir benchmark testide yapmış arkadaş.Yanlış anlamazsan Videodan fotoğraf çekip forumun kendi fotoğraf ekleme özelliğiyle ekle. İnternetten dosya indirmem.
Seni tanımıyorum etmiyorum virüs gönderme derdin olup olmadığına inanmak zorunda değilim. Kibarca açmayacağımı söyledim. Yardım istiyorsan ya fotoğrafları çek ya da youtube'a yükle. Beni ikna etmeye çalışacağına.Dosya.co üzerinden ekledim hocam size virüs gönderme derdim olsa emin olun bundan daha farklı yollar var yani birde neden böyle bir şey yapayım ki? Fotoğraf çeksemde 10 tane falan yüklemem gerek çünkü bilmediğim bir benchmark testide yapmış arkadaş.
Hocam ben link olarak attım eğer yardımcı olmak istemezseniz sizi zorlamam. İkna etmeyede çalışmıyorum ben genelde video şeklinde atacağım dosyaları ya dosya.co ya da dosyaupload üzerinden atıyorum ilk defa siz böyle bir tepki verdiniz. Tabii ki güvenmek zorunda değilsiniz veya yardımcı olmakta. Mesajlara siz dönüyorsunuz diye ve biraz daha bilgili olduğunuzu düşünerekten etiketledim yoksa hack'lemek gibi saçma uğraşlarım yok yani.Seni tanımıyorum etmiyorum virüs gönderme derdin olup olmadığına inanmak zorunda değilim. Kibarca açmayacağımı söyledim. Yardım istiyorsan ya fotoğrafları çek ya da youtube'a yükle. Beni ikna etmeye çalışacağına.
Al gitsinArkadaşlar bu kartı alıcam nasıldır? 2 ay daha garantisi varmış Endeks bilişim üzerinden. Testte attı 10 dk lık testte 79 derecede sabit gitti fan hızı ayarıda yapmamış arkadaş. Endeks bilişim hakkında bilginiz var mıdır nasıldır? @emirhan22341 @NedoxBey @damn2u @MuratTheFounderOfGariban @Yusufx @Kürşat Kütükçü
Alıyım mı bilemedim hocam test videosu gönderecek 1 tane daha bu fan devri olaylarını pek anlamadım birde arkadaş 2. sahibiymiş yakın arkadaşından almış kozmetiğinde sıkıntı yok ama dediğim gibi sıcaklık biraz fazla değil mi 79-80'lerde. Birde dediği gibi Endeks bilişime gönderdiğimde kartın bakımını yapıp yeniliyorlarmış veya direk değiştiriyorlarmış bilginiz var mı endeks bilişim hakkında?Al gitsin
Arkadaşlar bu kartı alıcam nasıldır? 2 ay daha garantisi varmış Endeks bilişim üzerinden. Testte attı 10 dk lık testte 79 derecede sabit gitti fan hızı ayarıda yapmamış arkadaş. Endeks bilişim hakkında bilginiz var mıdır nasıldır? @emirhan22341 @NedoxBey @damn2u @MuratTheFounderOfGariban @Yusufx @Kürşat Kütükçü
Alıyım mı bilemedim hocam test videosu gönderecek 1 tane daha bu fan devri olaylarını pek anlamadım birde arkadaş 2. sahibiymiş yakın arkadaşından almış kozmetiğinde sıkıntı yok ama dediğim gibi sıcaklık biraz fazla değil mi 79-80'lerde. Birde dediği gibi Endeks bilişime gönderdiğimde kartın bakımını yapıp yeniliyorlarmış veya direk değiştiriyorlarmış bilginiz var mı endeks bilişim hakkında?