Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Ya gtx 1070 ya 1660 super para verilmez.
1650 süper bakabilirsin çünkü rx580 mininglidir. Rx5500xt ise sürücü sorunlarının çok olduğu bir seri.Hocam 1650 super var 2000tl oda bide rx 5500xt var sizce hangisi aynı fiyat bunlar
Hocam ben rtx 2060 aldım 2. El palit marka adam başka ekran kartlarıda satıyodu sorun çıkarmı?Hocam %75 mininglidir ama adamin profilini kontrol et birden cok vs satiyorsa alma
Dostum Hepsi İcin Gecerli Degil Ama Bir Adam Satis siterinde Birden Fazla Ekran karti + btc anakart Modelleri (Birden Cok Pci Exp Yuvasi Olanlar) Bu Tarz Urun Satiyorsa Bilki Miningcidir Belki Suan Kullandigin Ekran karti mining Bunu anlayamazsin Temiz kullanildiysa bakildiysaHocam ben rtx 2060 aldım 2. El palit marka adam başka ekran kartlarıda satıyodu sorun çıkarmı?
Hocam valla bilmiyorum. Daha ilk pc toplamam, temiz duruyor anakart testlerinide yaptık alırken hatta fanlarda toz vardı mining yok ama çok oyun oynandı dedi.Dostum Hepsi İcin Gecerli Degil Ama Bir Adam Satis siterinde Birden Fazla Ekran karti + btc anakart Modelleri (Birden Cok Pci Exp Yuvasi Olanlar) Bu Tarz Urun Satiyorsa Bilki Miningcidir Belki Suan Kullandigin Ekran karti mining Bunu anlayamazsin Temiz kullanildiysa bakildiysa
hocam r3 4300ge kullanıyorum darboğaz yapar mı2200 Rx580 için çok pahalı. 300 daha versen 1660super var zaten. Çok daha yeni ve güçlü
1500 TL ye . 4gb nitro modelini almıştık. Biraderimin arkadaşı elden teslim almıştı sonra bize getirdi.Hiç sorun çıkarmadı.