2.el s24 ultra mı 0 s24 plus mı

Frazled

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni telefon almak istiyorum. S24 ultra 2. el ve 0 s24+ arasında kaldım. 2. El ultrayı amcam sattigi için güvenilir ama hiç 2.el telefon almadigim icin emin degilim. Gün icinde telefonu baya kullaniyorum. Fiyatlarinin yakin oldunu varsayiyorum sormadim daha 2. Ultranin fiyatini. Öneriniz nedir? 2. El mi 0 mı

0 s24 plus daha mantıklı gibi duruyor çünkü s24 plus ile s24 ultra arasında çok da bir fark yok sadece kamera konudunda biraz farklı diye biliyorum ama karar sende hocam

Plus a karar verdim hocam bende islemcisi kotu saniyordum ama degilmis. Saol cevap icin bugun alicam telefonu.

Soc bakımından çok fark yok ama bence aynı yada yakın fiyatsa ultra al o köşeli tasarım kendini öne atıyor (özellikle sarıysa bide sarı telefon sevmeyen ben bile düştüm -normalde düz beyaz,gri severim-)

Temizse ultra derim plus vardı sattı arkadaş bende fe var aynı gibiydi satışı da kolay ultranın

2.ele bi önyargım var hocam zaten o köseli tasarim benim cokta hosuma gitmiyor. Ben sağlam bi fark var saniyordum ama olmadigini görünce plusa karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazartesi alıcam telefonu indirim gorupte atarsaniz cok yardimci olursunuz

Güvenilir ise S24 Ultra tabi

Geri