2.el satışta güvenilirlik

Reaksiyon skoru
47
Merhaba bende asus gtx 1600 super var. kartımı satıyorum üstüne çok az para ekleyip sahibinden sitesinde olan msi mech rx 5600xt modelini 2150 tl ye alıyorum. alacağım kişi muğla da bende istanbulda. Sizce parayı direk havale olarak istiyor sonra da kargo vericeğini söylüyor kartı hiç açmadığını ve garantisinin olduğunu da belirtti. sadece soracağım böyle bir şey yapmalımıyım gece gece aklıma takıldı. ve alıcağım kişiden nasıl bir önlem olarak almalıyım. Örneğin kargoya verdikten sonra mı parayı yollamalıyım. Daha ilk alışverişim olucak. bilgisizim. bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Get gibi güvenilir yöntemler varken asla ilk sen para sonra ben kart göndermek gibi saçma şeylere girişme. Bana kalsa almadan önce bir PC ye alıp iyice test etmek lazım.

Hiç bir şekilde garantisi yok. Kargodan sonra parayı yollamanı kabul etmez. Etse bile içine hıyar koymayacağını bilemezsin. Sahibindende GET var diye hatırlıyorum. Parayı sisteme yatırıyorsun, Sahibinden bloke ediyor. Satıcı ürünü kargoluyor, sana ulaştığında onay veriyorsun para satıcıya aktarılıyor. En garantisi bu. GETli ilan açmasını istemelisin.

Hiç bir şekilde garantisi yok. Kargodan sonra parayı yollamanı kabul etmez. Etse bile içine hıyar koymayacağını bilemezsin. Sahibindende GET var diye hatırlıyorum. Parayı sisteme yatırıyorsun, Sahibinden bloke ediyor. Satıcı ürünü kargoluyor, sana ulaştığında onay veriyorsun para satıcıya aktarılıyor. En garantisi bu. GETli ilan açmasını istemelisin.
onunda sanırım bir ücreti varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıya söyle desem kargoya verirken ekran kartı kutusunun içinde ekran kartının olduğunu gösterip kargoya iletmesi için onu görüntülü bir şekilde aramayı teklif etsem. çünkü o bana sana fotoğrafalarını atabilirim veya görüntülü konuşma ile de bakabilirsin demişti.

Son düzenleme:
onunda sanırım bir ücreti varmış

Satıcıya söyle desem kargoya verirken ekran kartı kutusunun içinde ekran kartının olduğunu gösterip kargoya iletmesi için onu görüntülü bir şekilde aramayı teklif etsem. çünkü o bana sana fotoğrafalarını atabilirim veya görüntülü konuşma ile de bakabilirsin demişti.
Get ilan pahali ürünü elden alabilirsin

Merhaba bende asus gtx 1600 super var. kartımı satıyorum üstüne çok az para ekleyip sahibinden sitesinde olan msi mech rx 5600xt modelini 2150 TL ye alıyorum. alacağım kişi muğla da bende istanbulda. Sizce parayı direk havale olarak istiyor sonra da kargo vericeğini söylüyor kartı hiç açmadığını ve garantisinin olduğunu da belirtti. sadece soracağım böyle bir şey yapmalımıyım gece gece aklıma takıldı. ve alıcağım kişiden nasıl bir önlem olarak almalıyım. Örneğin kargoya verdikten sonra mı parayı yollamalıyım. Daha ilk alışverişim olucak. bilgisizim. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Muğlalı kimmiş tanıdık çıkar belki söyle hele

Satıcı kimliği bile atıp dolandırılan arkadaşlar var sitede, konum hiç bir önemi yok, çok sakat iş, arkadaşların dediği sistemi yapmaya çalış.

adam güven problemi olmasın diye yerini söylemişti bodrum peyzajın sahibiymiş mimarmış

abi sen muğla da mı oturuyosun
hocam ben fethiye civarındayım tanıyamadım arkadaşı kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,707
Üyeler
190,624
Son üye
lnkylem