2 El Sistem Topluyorum Yardım

Rasvius

80+
Reaksiyon skoru
28
Gigabayt A320M S2H ve Sapphire Rx570 4GB itx 10 ay garantili 1000 TL'ye aldım(Get ile) sizce iyi mi?

Elimde 600w +80 plus PSU var.

2 el ram bakacağım fiyat bakımından nasıl olmalı?

Ssd veya M2 SSD sıfır alacağım

İşlemci olarak şimdilik Ryzen 1200 almayı düşünüyorum param anca çıkar.

Kasa olarak ta satılmadıysa 200 TL 2 el güzel kasa gördüm onu alacağım Corsair.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim yanılmıyorsam Sapphire RX 570 4g 1300 TL idi , 10 ay garantili 1000 TL iyi değil bence.

Adam aldığı fiyattan pahallıya sana satmış eskiden daha ucuzdu ITX modeli ki çöpün çöpü bir model o kadar güç çeken ve ısınan bir modele hatta armor modeli bir yanıyorken gidip o minnacık fanı koymak? zaten sapphire ile alakalı ayrı sorunlar var tabi o da bir sorun onun yerine sıfır bile bunu alabilirdin ama 2. el alacaksan GTX 970 var üstelik evga modeli.
üst düzey kaliteli markanın üst düzey kaliteli modeli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 El alacağım 200 250 civarına.

Anakart ile birlikte aldım yazıyı dikkatli okuyun [emoji19]

O fiyata aldıysan ya dolandırıldın ya da mining çıkması genellikle öyle oluyor çünkü.

Adam aldığı fiyattan pahallıya sana satmış eskiden daha ucuzdu ITX modeli ki çöpün çöpü bir model o kadar güç çeken ve ısınan bir modele hatta armor modeli bir yanıyorken gidip o minnacık fanı koymak? zaten sapphire ile alakalı ayrı sorunlar var tabi o da bir sorun onun yerine sıfır bile bunu alabilirdin ama 2. el alacaksan GTX 970 var üstelik evga modeli.
üst düzey kaliteli markanın üst düzey kaliteli modeli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata aldıysan ya dolandırıldın ya da mining çıkması genellikle öyle oluyor çünkü.
İş yerindeki bilgisayarımda da var her hangi bir ısınma yok memnunum [emoji847] eskiden ucuzdu şimdi 800den aşağı satan yok 4 gündür sahibindenden çıkmadım en o derece.

İş yerindeki bilgisayarımda da var her hangi bir ısınma yok memnunum [emoji847] eskiden ucuzdu şimdi 800den aşağı satan yok 4 gündür sahibindenden çıkmadım en o derece.

ITX modeli mi? yükte kaç derece?

180 TL'ye alıyorum nasıl sizce?
c0da94c763df1b6e71f42c6e510778f0.jpg

Geri