2. El Telefon önerisi

hayır ama almayı düşünüyorum bende yedekte dursun diye 12t pro oyun için kullanıyorum ama
Yedek telefon diye 12T degil redmi note 8 proda yeter hatta ayni fiyatlara note 10 s
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır ama almayı düşünüyorum bende yedekte dursun diye 12t pro oyun için kullanıyorum ama
12T oyunda daha iyi pubgde 90 fps ama Mi 12T proya belki geldi bilmiyorum

ben alalı 1 hafta oldu çok iyi cihaz PUBG oynamıyorsun kesinlikle al. imei işleri falan da kolay dün klona düştü kendim halletim.
hocam size bir şey sormak istiyorum. İkinci elde çok uygun fiyata çok güzel xiaomi telefonlar var fakat çoğu klon imei. Klon imei olması bir sıkıntı çıkartır mı yani telefon direk çöp olur mu

hocam size bir şey sormak istiyorum. İkinci elde çok uygun fiyata çok güzel xiaomi telefonlar var fakat çoğu klon imei. Klon imei olması bir sıkıntı çıkartır mı yani telefon direk çöp olur mu
klon imei derken hocam? eğer başka kullanılmayan bir telefonun atarsa şansa bağlı 1 ay da oalbilir 1 gün de mesela benimki 6 gün dayandı kimisi aylarca dayanıyor. telefon çöp olmaz ilk mesaj gelir 30 gün süre verilir sonra cihaz aramaya kapanır.

Yedek telefon diye 12T degil redmi note 8 proda yeter hatta ayni fiyatlara note 10 s
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12T oyunda daha iyi pubgde 90 fps ama Mi 12T proya belki geldi bilmiyorum
19 dakika şarz için onu düşünmüştüm ben ne olur olmaz diye bir tane telefonumu apple servisine gönderdim gelmesini bekliyorum tek telefonda yetmiyor bana gm21 işimi görmüyor o yüzden mi 12t iyi düşündüm dostum anlatabilmişimdir umarım
Yada s23 ultra mı alsam diye kararsız kaldım samsung yazılımı kötü diye buluşmak istemiyorum

19 dakika şarz için onu düşünmüştüm ben ne olur olmaz diye bir tane telefonumu apple servisine gönderdim gelmesini bekliyorum tek telefonda yetmiyor bana gm21 işimi görmüyor o yüzden mi 12t iyi düşündüm dostum anlatabilmişimdir umarım
Yada s23 ultra mı alsam diye kararsız kaldım samsung yazılımı kötü diye buluşmak istemiyorum
Kanka samsung yazılım olarak daha iyi ama ben olsam xiaomi alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,103
Üyeler
202,503
Son üye
Sadettin01
Geri