Neler Yeni

2. el tray 7800x3d alınır mı

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Merhaba arkadaşlar, 7800x3d li sistem kurmayı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere şu anda 0 7800x3dler 17k dan başlıyor. 2. eli en uygun 13k falan buldum. Sizce alınır mı kasım ayı boyunca düşmezse fiyatları 0 larının. Alınırsa 13k fiyat iyi mi? Ve alırken nelere dikkat etmeliyim? Hiç 2. el teknolojik bir şey almadım.

oliveforge99

80+ Silver
İşlemci bana kalırsa ikici el almaya en müsait ürün. Fiyat normal. Ne fazla ne az şuan piyasaya göre bence.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Merhaba arkadaşlar, 7800x3d li sistem kurmayı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere şu anda 0 7800x3dler 17k dan başlıyor. 2. eli en uygun 13k falan buldum. Sizce alınır mı kasım ayı boyunca düşmezse fiyatları 0 larının. Alınırsa 13k fiyat iyi mi? Ve alırken nelere dikkat etmeliyim? Hiç 2. el teknolojik bir şey almadım.
Alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Nik Flatron
test etme imkanınız varsa test ederek alın. bir yarım saat prime95 veya occt gibi bir programla test edin.

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocalarım çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

test etme imkanınız varsa test ederek alın. bir yarım saat prime95 veya occt gibi bir programla test
test etme imkanınız varsa test ederek alın. bir yarım saat prime95 veya occt gibi bir programla test edin.
tamamdır hocam ben de işlemciyi sona bırakıp eğer indirim olmazsa 2. elden yürüyüp param güvende ile alıp test edip onaylamayı düşünüyorum. İstanbul içinde elden de alabilirimde işlemciyi denemek için satıcının evine girmek falan doğru gelmedi.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
İşlemcinin tray olmasında bir sorun yok. Test ederek almanı tavsiye ederim. İnternette güvenilir kaynakların yaptığı 2-3 test sonucu referans alarak işlemci durumunu kıyaslayıp alabilirsin. Fiyat olarak ortalama. Alınır.

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sahibindenin paran güvende mantığı şu dimi işlemci elime geçtiğinde onay verirsem para satıcının hesabına geçiyor dimi. Yani illaki satıcının evinde değilde kendi evimde de deneyebilirim.

Top Bottom