Öneri 2.el veya sıfır 750w psu önerisi

Bedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
3060 olan ekran kartımı sattım 3080 alıcağım bunla beraberde psu yükseltmesi yapmam gerek bütcem çok olmadığı için 2. elde temiz bir psu arıyorum uygun ise sıfırda olabilir 2. elde istanbul ve ya sakaryada olması gerek şimdiden teşekkürler

bütçe nedir ?

2-2.5k arası daha düşük temiz bir 2.el olsada olur
2.5k ya 750w çok zor alsan bile çok dandik olur msi mpg a650bnl ya da 2. elden corsair rm750e bakabilirsin.

2.5k ya 750w çok zor alsan bile çok dandik olur msi mpg a650bnl ya da 2. elden corsair rm750e bakabilirsin.
hangi markaları almam gerek 2. elden biraz bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

moduler olmasına gerek yok bu arada

hangi markaları almam gerek 2. elden biraz bakayım

moduler olmasına gerek yok bu arada
corsair rm750e msi mag a750gl pcie5 olan. ve msi mpg herhangi bir 750 olsa da olur bu 3 marka 2. elde vardır uyguna bulursanız bana atın inceleyip alınıp alınmayacağına bakarım.

uyguna başka psu bulursanız yani onu incelerim.

corsair cx750 nasıldır moduler değil bi tık daha uygun fiyatlı

corsair rm750e msi mag a750gl pcie5 olan. ve msi mpg herhangi bir 750 olsa da olur bu 3 marka 2. elde vardır uyguna bulursanız bana atın inceleyip alınıp alınmayacağına bakarım.

uyguna başka psu bulursanız yani onu incelerim.

arkadaşa yardımcı olmak için bunları buldum sıfır sizde bakarsanız iyi olur

ikinc elde 500 lira oynuyor ekstra kargo vs zaten sıfır parasına denk gelir 2.5k ya hangisini alayım high power mı corsairmi

corsair cx750 alınabilir high powerın o modeli çok iç açıcı durmuyor.

tamamdır reşekkürler corsairi yakın zamanda sipariş vericeğim fakat şuanki 550w psu ile 3080 i çalıştırsam sıkıntı yaşarmıyım

tamamdır reşekkürler corsairi yakın zamanda sipariş vericeğim fakat şuanki 550w psu ile 3080 i çalıştırsam sıkıntı yaşarmıyım
550 psu ucu ucuna kurtarır problem yaratabilir siz riske girmeyin yeni psuyu bekleyin.
alınmaz E tier high powerin element serisi biraz kötü.

Geri