2. el Xbox One S alınır mı ?

Reaksiyon skoru
53
1400 Tl bütcem var 2. el bi oyun konsolu almayı düşünüyorum xbox one s alınır mı alırken nelere dikkat etmem gerekir ?

alınır bence alırken kontrol etme sansın varsa alacagın kişinin önünde kontrol et kırık bir yeri varmı oyun açın bakın 15 20dk yada daha fazla adamın yanında oyna ısınma sorunu varmı yokmu diye ısınıyorsa zaten elinle dokundugunda anlarsın daha önce açılmısmı açılmıssa pek bulaşma derim bide adama sor her hangi bir yerden ban yemişmi (temizlenmek için açılmıssa pek sıkıntı olucagını sanmıyorum)

1400 TL bütcem var 2. el bi oyun konsolu almayı düşünüyorum xbox one s alınır mı alırken nelere dikkat etmem gerekir ?
1400 bütçeye çok sağlam şeyler bulacağını sanmıyorum,şahsen bende xbox one s arıyorum ondan biliyorum,bence kesinlikle garantisi olmalı,çünkü herhangi sorunda sen o cihazı alınca sorumluluk o adamdan çıkıyor,ve garanti olmazsa muhattab olacağın kişiler olmuyor genellikle,garantisi olması önemli,mümkünse gidip bak 1 saat oyun oyna okadar para sayıyorsun,anormal ses çıkarma yada ısınma problemleri varmı ona bak,içinin açılıp açılmamasına dikkat et,gamepade gelirsek bütün tuş fonksiyonları çalışıyormu diye bak,göçme kırık kir pas tuşların basma hassasiyeti felan bak bunlara,sadece 2 elleyip bırakma oyun oyna çalışıyormu tüm tuşlar diye,bunları yaparsan açıkcası daha güvenli bir alışveriş yaparsın.

bence alınabilir ama diğer arkadaşların da dediği gibi adamın onunde test et sıkıntı çıkmaz ise al

Yardımlarınız için teşekkür ederim 1 kollu 500 gb modelini aldım.

Geri