Bütçen ne kadar bulim sanaEn f/p ve en mantıklı ikinci el alabileceğim ekran kartı sizce hangisidir 2K için?
Şahsen rx6600 kullanıyorum biraz yükseltmek istiyorum aklımda 6800XT var. Eğer varsa daha f/p 6800XT altı bir kartta önerirseniz sevinirim.
Nerde yaşıyorsun hocam?10K gibi hocam max
istanbul
facebook gruplarında daha uyguna bulabilirsin gpu world türkiye grubuna bakabilirsin 10k bütçeye zorlasan 3080 bile çıkabilir amd tarafında 6800 XT rahat bulursunteşekkür ederim hocam değerlendireceğim
şahsen 6600den 6800e çıkmaya gerek olduğunu düşünmüyorum biraz daha bütçe koyup yapacağınız upgradeden daha çok verim alırsınız diye düşünüyorum ilerideEn f/p ve en mantıklı ikinci el alabileceğim ekran kartı sizce hangisidir 2K için?
Şahsen rx6600 kullanıyorum biraz yükseltmek istiyorum aklımda 6800XT var. Eğer varsa daha f/p 6800XT altı bir kartta önerirseniz sevinirim.
2k monitör aldım hocam rx6600 hafif kalıyor o yüzden fazla bütçe olmadan bunlara çıkabliyorumşahsen 6600den 6800e çıkmaya gerek olduğunu düşünmüyorum biraz daha bütçe koyup yapacağınız upgradeden daha çok verim alırsınız diye düşünüyorum ileride
rx 6800de 2kda çok kurtarmaz bu arada hayırlı olsun ekran kartını satıp ekleme yaparsanız 7800xtlere vesaire çıkabilirseniz ya da 6900xt gibi bir şeye o zaman tam anlamıyla karşılığını almış olursunuz diye düşünüyorum2k monitör aldım hocam rx6600 hafif kalıyor o yüzden fazla bütçe olmadan bunlara çıkabliyorum
incelemelerde 6800xt değerleri fena değildi hocam aslında gönül ister 7800xt tabii ki haklısınız ama bütçe işterx 6800de 2kda çok kurtarmaz bu arada hayırlı olsun ekran kartını satıp ekleme yaparsanız 7800xtlere vesaire çıkabilirseniz ya da 6900xt gibi bir şeye o zaman tam anlamıyla karşılığını almış olursunuz diye düşünüyorum