jensen uzaktan akraba benimnvidia sızı gorse isi birakir
haklisinda azcık daha sakin yorum yapabilirsin sanki kral sonuçta babamızın şirketi değil salla.ayrıca daha dlss frame gen ve çözünürlük yükseltmenin farkını bilmeden "gecikme yapiyor online oyunlarda kullanilmaz" diyen cahil cühelalar lütfen yorum yapmasın bilmedikleri konu hakkinda
bencede fsr de aynı çokta lazım degil dlss deSistemden söküp arkadaşın sistemine de taktım dlss açınca bi değişiklik olmuyor. Anlattıkları gibi 100 fps den 200 e cıkmıyor cıksa da 144p oyun oynamak istemiyorum. Karttan memnun değilim nvidiacı için 3060 belki 70 amd ci içinde 6600xt şu an safi zarardır gözümde ben biraz uctum beklentieriminde b sini karşılamadı.
adam bana diyor kı aldigin 5060 ekran karti 3060 la ayni performansi veriyo ne dıyebılırsınkijensen uzaktan akraba benim
nvidia fanboyları birazcık öfkelendi de amd almaya razı olduğunuzdan ötürü![]()
uzun zamandır amd kullanıyorum. HD5500 den berifsr4 dışında ikiside her gpuda çalışan teknolojiler çünkü. ama amdli vatandaşlar nvidia dlss kullanamadığı için çamur atmayi çok seviyor hahahaha neyse saf kas gücüne devam beyler30 fps almaya devam, wattman hatası görmeye devamm
bir söz görmüştüm hocam. paranın yettiği ürün senin için en iyi üründür diye. o misal. bana f/p kart lazım. konuda hiç nvidia kart önerilmedi gözden kaçırmadıysam. çünkü f/p konusunda amd önde bu bir gerçek.Yani konudaki arkadaşlar umarım mesajıma bakarlar yani neden amd ye nvidayy aintele fanboyluk yaparsınız ki hepsi kendi alanında güzel sadece oyun oynicak bi kişiye amd ekran kartı alınır fp açısından iyi bu arkadaşl yayın yapıcaktır render alıcaktır 10bit derinliği brodcast kulanacak cuda çekirdekleri işine yarıcaksa al nvidia iş ortamında kulanıcaksanda al intel yanii ihtiyacınıza göre en iyi fiyata en iyi performans vereni seçmek varken nedir bu gereksiz muhabet
Boş insansınaynen kanka ne oynuyon cs1.6 falan mi da dlssin etkisi olmayacak
Teşekkür ederim hocam, 6700xt seçeneğinde değerlendireceğim.Boş insansın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temizinden dediğin gibi 6800-6800xt çek derim en iyisi o olacaktır belki garantili 6700xt falan bulursun afmr'de var oyun desteğine gerek kalmadan fps'i iyileştiriyorsun