Öneri Hangi ekran kartını almalıyım?

uncharted4, spiderman miles morales dostum 2,3 tane oyuna koyduk diye zaten nvidia kendisi diyor. Ek olarak adamın dediği gibi online oyunlarda hiçbir ozellıgı yok Allah sanma kendini
bence sen o pcyi sat kanka kullanmayı beceremiyosun dediğim gibi...

aaa zaten satıyormuşsun yaa, ben şakasına diyodum kanki ama neyse iyi karar destekliyorum seni 👏👍

sizin konuya gelelim 6800 veya 6800xt hoş olur.
teşekkür ederim hocam. aklımdaki öncelikli kartlar ikisiydi zaten. bi ekran kartı soralım dedik herkes toplandı :D

yorumları okumadım ama dediğiniz 6800 ve 6800xt son derece iyi alabilirsiniz

özelliği olmamasını geç gecikme yaratıyor online oyunlarda ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok.
frame gen farklı, dlss çözünürlük yükseltme farklı. çözünürlük yükseltme ekstra hiçbir gecikme katmiyor

kardeşim 5060 ın çok iyi bir kart oldugunu sanıyoer ama 3060 la aynı performansa sahip ek oalrak 8 gb lık kartı max 6gb da kullanıyor leştopoldugu için
neye dayanarak söylüyorsun birader bunu benim laptobun değerlerine sen mi bakıyosun ben mi sana laf eden yok bir şey yok bi sen akıllısın zaten 3060 la aynı performansı veriyor vramın 6sını kullanıyor allah allah ya

teşekkür ederim hocam. aklımdaki öncelikli kartlar ikisiydi zaten. bi ekran kartı soralım dedik herkes toplandı :D
1-2 tane çürük yumurta olabiliyor hocam kusurumuza bakmayın ve rica ederim :D

yorumları okumadım ama dediğiniz 6800 ve 6800xt son derece iyi alabilirsiniz
teşekkür ederim hocam. bi "dlss falan istemiyorum" dedik ortalık şenliğe döndü. :D

teşekkür ederim hocam. bi "dlss falan istemiyorum" dedik ortalık şenliğe döndü. :D
fsr/XeSS istemiyorum deseydiniz böyle olmazdı :D bir firmanın/markanın kölesi olmayı çok seviyor insanlar maalesef.

fsr/XeSS istemiyorum deseydiniz böyle olmazdı :D bir firmanın/markanın kölesi olmayı çok seviyor insanlar maalesef.
fsr4 dışında ikiside her gpuda çalışan teknolojiler çünkü. ama amdli vatandaşlar nvidia dlss kullanamadığı için çamur atmayi çok seviyor hahahaha neyse saf kas gücüne devam beyler 💪💪 30 fps almaya devam, wattman hatası görmeye devamm

fsr4 dışında ikiside her gpuda çalışan teknolojiler çünkü. ama amdli vatandaşlar nvidia dlss kullanamadığı için çamur atmayi çok seviyor hahahaha neyse saf kas gücüne devam beyler 💪💪 30 fps almaya devam, wattman hatası görmeye devamm
sende kernel power hatası almaya devam o zaman kral XD

Geri