2 fanlı 3060 alınır mı??

Alınır, bir çoğunda ısınma problemi yok. Ben görmedim

niye alınmasın iyi bir iki fanlı bulursan bazı 3 fanlı modellerden bile iyi soğutabilir

Model nedir? 2 Fanlı soğutması problemli modellerde var ama 2 Fanlı gerçekten iyi soğutabilen modeller de.

Model nedir? 2 Fanlı soğutması problemli modellerde var ama 2 Fanlı gerçekten iyi soğutabilen modeller de.
Modeli biz mi tahmin ediyoruz?

ASUS GeForce DUAL RTX 3060 12GB GDDR6 192bit Ekran Kartı​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemcim ryzen 55600x ve şu anda sıvı soğutması yok onuda 2 aya alıcam ona göre endişelendin soğutma konusunda

işlemcim ryzen 55600x ve şu anda sıvı soğutması yok onuda 2 aya alıcam ona göre endişelendin soğutma konusunda
alınır

Dual modellerde ısı borusu olmadığını duymuştum. Ne kadara alacaksınız?

Dual modellerde ısı borusu olmadığını duymuştum. Ne kadara alacaksınız?
https://www.gaming.gen.tr/urun/4746...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
hazır sistem alıyorum.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5123...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ birde bu var ama ryzen takıntısı yüzünden dual 3060 düşünüyorum

Alınır.

12 - 13K'ya RTX 3060 sistem gerçekten fazla geliyor bana.
Bence eğer acil değil ise stok bek4 aydır bekliyorum alacaktım 2 ay önce ama herkes fiyatlar düşer dedi ondan bekledim ve fiyatlar iki katına çıktı yani düşmesi daha çok sürer gibime geliyor o yüzden beklemeyi düşünmüyorum.

Bence eğer acil değil ise stok bek4 aydır bekliyorum alacaktım 2 ay önce ama herkes fiyatlar düşer dedi ondan bekledim ve fiyatlar iki katına çıktı yani düşmesi daha çok sürer gibime geliyor o yüzden beklemeyi düşünmüyorum.
Amazon gibi sitelerden RTX 3060 gibi kartların stoklarını kollayın hocam. 5-6K'ya RTX 3070 bile bulunabiliyor bazen.

Geri