2 Fanlı Ekran Kartında GPU Destekleyici Kullanmalı mıyım?

Atasoy

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar. Asus Dual RTX 5060 Ti 16GB ekran kartı kullanıyorum, 2 fanlı model. Şu an destekleyici (GPU tutucu) kullanmıyorum. Sizce bu modelde sarkma olur mu, destekleyiciye gerek var mi?

Selamlar. Asus Dual RTX 5060 Ti 16GB ekran kartı kullanıyorum, 2 fanlı model. Şu an destekleyici (GPU tutucu) kullanmıyorum. Sizce bu modelde sarkma olur mu, destekleyiciye gerek var mi?
Gerekli olmasa bile koyun derim. Altına herhangi bir şey koysanız bile olur.

İhtiyaç yok ama koyulması da garanti :D

şuna para vermek harbi sinir bozucu. madem böyle sorunlar var neden üreticiler kutu içine koymuyor. 60 tl ye 3d yazıcıyla basan biri varmış gidip ondan alıcam mecbur.

şuna para vermek harbi sinir bozucu. madem böyle sorunlar var neden üreticiler kutu içine koymuyor. 60 tl ye 3d yazıcıyla basan biri varmış gidip ondan alıcam mecbur.
Para niye veriyorsunuz ki? Karton bile koysanız olur zaten.

Bu arada onu maliyeti 60TL değil en fazla 10 15TL ek bilgi olarak vereyim. Filamentin gramı zaten 0,5TL'ye geliyor çoğu zaman.

Geri