Sağolun zahmete girmenize gerek yok. Ama yinede Teşşekürler ben zaten windows 7 kullanıyorum o pc de laptop kendisi bi arkadaşım demişti linux kursana daha hafif diye bende emin olamadim aklıma İlk gelen forma sormak istedim.Açıkçası windows dışında ki işletim sistemlerini pek bilmiyorum ama eğer windowstan devam etmek isterseniz windows 7 home basic kurabilirsiniz. ayrıca sistemini DDR kaç belki elimde varsa bir ram gönderebilirim
Zahmete girmem merak etmeyin. o sistem 3 gb gibi bir ram ile windows 7 home basic'i rahatlıkla kaldırır ve kullandırır. Linux'e vesaire alışamazsan w7 home basic kurarsın o halde. yalnız 32 bit olmasına dikkat et windowsun yediği ram oranı ciddi şekilde azalıyor 300 400mblere düşüyor. O Haliyle bile sana 2 gb civarı boş ram bırakıyorSağolun zahmete girmenize gerek yok. Ama yinede Teşşekürler ben zaten windows 7 kullanıyorum o pc de laptop kendisi bi arkadaşım demişti linux kursana daha hafif diye bende emin olamadim aklıma İlk gelen forma sormak istedim.![]()
Neden her Linux konusunda Windows fanboyları var. Adam Linux kurmak istiyor. Sanane, istediğiniz kurar.Zahmete girmem merak etmeyin. o sistem 3 gb gibi bir ram ile windows 7 home basic'i rahatlıkla kaldırır ve kullandırır. Linux'e vesaire alışamazsan w7 home basic kurarsın o halde. yalnız 32 bit olmasına dikkat et windowsun yediği ram oranı ciddi şekilde azalıyor 300 400mblere düşüyor. O Haliyle bile sana 2 gb civarı boş ram bırakıyor
Linux Mint veya ZorinOS Lite'ye göz atabilirsin.Öncelikle merhaba. Elimde M.ö kalma 2GB Ram'lı pc var ona Linux kurmak istiyorum. Windows'dan farklı bir şey kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilecek varmı ? şimdiden teşekkür ederim :3
Sanırım sende Linux Fan Boyusun Linux güzel eyw ona lafimiz yok adam demiski Windowsta devam etmek istersen demiş soruyu iyi anlamdan hemen fan deme @MuratTheFounderOfGariban şahsen benim için değerli biridirNeden her Linux konusunda Windows fanboyları var. Adam Linux kurmak istiyor. Sanane, istediğiniz kurar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linux Mint veya ZorinOS Lite'ye göz atabilirsin.
''Linux'e vesaire alışamazsan w7 home basic kurarsın o halde.''Neden her Linux konusunda Windows fanboyları var. Adam Linux kurmak istiyor. Sanane, istediğiniz kurar.
fanboy sensin burada bide sanane diyor ucubeNeden her Linux konusunda Windows fanboyları var. Adam Linux kurmak istiyor. Sanane, istediğiniz kurar.
@MuratTheFounderOfGariban sadece öneri yapmış ne boş yapmışsın forumda en sevdiğim kişilerden biri çok samimi ve yardımsever.Neden her Linux konusunda Windows fanboyları var. Adam Linux kurmak istiyor. Sanane, istediğiniz kurar.