kondom önerisinden sonra gördüğüm en ilginç konu.Korkum var diyebilirim kiskanma vb. Durumu yok iki kisiyi o sekilde gorunce ciftleri... Vucudum adrenalin doluyor ve kafamın yanindan mermi geçmiş gibi bir hissiyat diyebilirim. Bundan 2 yıl once gormustum en son ve hala o gün aklimda onlari gordugum yoldan gecerken hep o anı aklima geliyor sanki orada bir kaza yasamisim gibi tetikleniyorum.bilgisayarimi temizletip gelicem aksam geri donucem bunların olmadigi biryer yokmu.
Görcen hatta seni bile öpebilirler dikkat et kendine müdürKorkum var diyebilirim kiskanma vb. Durumu yok iki kisiyi o sekilde gorunce ciftleri... Vucudum adrenalin doluyor ve kafamın yanindan mermi geçmiş gibi bir hissiyat diyebilirim. Bundan 2 yıl once gormustum en son ve hala o gün aklimda onlari gordugum yoldan gecerken hep o anı aklima geliyor sanki orada bir kaza yasamisim gibi tetikleniyorum.bilgisayarimi temizletip gelicem aksam geri donucem bunların olmadigi biryer yokmu.
Komikkomik değil
Kızlarla konus gez toz arkadasin olsun derlerdi alakası yok. Korumaci olundu sadece.muhafazakar aile+tüm okul hayatı boyunca imamhatip+yatılı kuran kursu,günümüzde ailenin iyi olması gerçekten çok önemli ya
Sen hastasın benceKorkum var diyebilirim kiskanma vb. Durumu yok iki kisiyi o sekilde gorunce ciftleri... Vucudum adrenalin doluyor ve kafamın yanindan mermi geçmiş gibi bir hissiyat diyebilirim. Bundan 2 yıl once gormustum en son ve hala o gün aklimda onlari gordugum yoldan gecerken hep o anı aklima geliyor sanki orada bir kaza yasamisim gibi tetikleniyorum.bilgisayarimi temizletip gelicem aksam geri donucem bunların olmadigi biryer yokmu.
Tuttuklarını koparıyolar sakın gelme.Korkum var diyebilirim kiskanma vb. Durumu yok iki kisiyi o sekilde gorunce ciftleri... Vucudum adrenalin doluyor ve kafamın yanindan mermi geçmiş gibi bir hissiyat diyebilirim. Bundan 2 yıl once gormustum en son ve hala o gün aklimda onlari gordugum yoldan gecerken hep o anı aklima geliyor sanki orada bir kaza yasamisim gibi tetikleniyorum.bilgisayarimi temizletip gelicem aksam geri donucem bunların olmadigi biryer yokmu.
Nasıl hasta sorunlularsınız siz ya acilen git tedavi ol birader toplum seni tahammül etmek zorunda mı??Korkum var diyebilirim kiskanma vb. Durumu yok iki kisiyi o sekilde gorunce ciftleri... Vucudum adrenalin doluyor ve kafamın yanindan mermi geçmiş gibi bir hissiyat diyebilirim. Bundan 2 yıl once gormustum en son ve hala o gün aklimda onlari gordugum yoldan gecerken hep o anı aklima geliyor sanki orada bir kaza yasamisim gibi tetikleniyorum.bilgisayarimi temizletip gelicem aksam geri donucem bunların olmadigi biryer yokmu.