2 haftada 1 dal sigara ne kadar zararlı?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,093
Arkadaşlar merhaba son 1 aydır birkaç haftada 1 dal sigara içiyorum canım çekiyor çünkü. Sizce o kadar zarar verir mi?

Arkadaşlar merhaba son 1 aydır birkaç haftada 1 dal sigara içiyorum canım çekiyor çünkü. Sizce o kadar zarar verir mi?
Zaten çoğu kişide öule başlıyor sonra bağımlı oluyor çünkü içindeki nikotin kana işliyor bu yüzden sürekli canın çekiyor ve günde 1 paket içmeye başlıyorsun

(Ben İçmiyorum ama çevremdeki herkes öyle başladı)

Zaten çoğu kişide öule başlıyor sonra bağımlı oluyor çünkü içindeki nikotin kana işliyor bu yüzden sürekli canın çekiyor ve günde 1 paket içmeye başlıyorsun

(Ben İçmiyorum ama çevremdeki herkes öyle başladı)
Ben istesem bırakabiliyorum 6-7 ay hiç içmedim mesrla

Ben istesem bırakabiliyorum 6-7 ay hiç içmedim mesrla
Bırak bu ayakları sigaraya bağımlı tanıdığım kim varsa kendini böyle avutuyor madem istesen bırakabiliyorsun bırak bitsin gitsin? Dalga mı geçiyorsun?

Kullanım sıklığın artmadığı sürece bir zararı olmasını beklemem.

Sigara dumanına maruz kalmak bile akciğer için zararlı . Ne kadar içmezsen o kadar iyi . madem istesen bırakabiliyorsun bırak o zaman

Çok saçma geldi konu sigarayı içen ya çok düzenli her gün dal dal içer yada hiç içmez 2 haftada 1 dal sigara ne🤣

Sigara zararlı değil öldürmez yalan söylüyorlar kardeşim.

Ama süründürür. Bir tüccar istermi ki bol keseden gelen paranın önü kesilsin?

Öskürürsün balgam atarsın tansiyonun yükselir ama ölmezsin, toros arabalar gibi yarım yamalak paslı küflü hayatına devam edersin. :D

Sigara zararlı değil öldürmez yalan söylüyorlar kardeşim.

Ama süründürür. Bir tüccar istermi ki bol keseden gelen paranın önü kesilsin?

Öskürürsün balgam atarsın tansiyonun yükselir ama ölmezsin, toros arabalar gibi yarım yamalak paslı küflü hayatına devam edersin. :D
Boşver en iyisi baliden devam

Geri