Erencebir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 377
@LordHasan ve @OdinSonThoR zaten benim yerime konuşmuş daha bişey demeye gerek yok bence
Sırada başkaları da var işte? Ne istiyorsun yani bütün gün seninle uğraşmalarını mı?Hocam bir ise giriyorsaniz hakkiyla yapicaksiniz 2 saat telefonda dalga geçer gibi bekletip siraniz 2 demek nedir ben yaşadığım deneyimi paylaştım.
Fanboy değilim ben de müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım ama hater da değilim olay bu oradaki parçalar falan sence çekip gitmek için mi bir binayı o şekilde dizayn etmek bu kadar basit mi sanıyorsunTosuncukta ayni seyi yapıyordu güven kazanmak başta geliyor istanbul bilisimde fanboyluk yapan arkadaşlar vardi simdi sesleri çıkmıyor.
Kardeşim yaptığın meslek ney yasin kaç konuşturma beniFanboy değilim ben de müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım ama hater da değilim olay bu oradaki parçalar falan sence çekip gitmek için mi bir binayı o şekilde dizayn etmek bu kadar basit mi sanıyorsun
İtopya'nın müşteri hizmetlerini ben de beğenmiyorum ama sen de abartmışsın. Sırf müşteri hizmetlerini aradığında sırada başkaları olduğundan dolayı laf atıyorsun.Surda kendi yaşadığım deneyimi paylaştım yemedigim linç kalmadi bu kadarfanboy olup savunan gençler ne kadara sattiniz kendinizi 2 3 ürünü bedava alicam diye bu kadar yırtmayın kendinizi teknoloji firmasi dediginiz firma xmp acti diye rami garantinden çıkartıyor yanındaki yayincilara güvenmeyin tosunun yanında milletvekileri vardi herkes parasina menfaatine bakiyor SATILIK OLMAYIN
Inan yasin kac bilmiyorum genç arkadaşım sana tavsiyem 2 3 urun icin satilik olmayın hicbir firmayı babanınız sirketi gibi savunmayin sonunda hata yaparlar siz mahcup olursunuztamam hocam en doğru en haklı sizsiniz itopyanında allah belasını versin
Senin yaşadığın sorun ne ki ? konuda bahsetmemişsinSurda kendi yaşadığım deneyimi paylaştım yemedigim linç kalmadi bu kadarfanboy olup savunan gençler ne kadara sattiniz kendinizi 2 3 ürünü bedava alicam diye bu kadar yırtmayın kendinizi teknoloji firmasi dediginiz firma xmp acti diye rami garantinden çıkartıyor yanındaki yayincilara güvenmeyin tosunun yanında milletvekileri vardi herkes parasina menfaatine bakiyor SATILIK OLMAYIN
Ticaret yapıyorsan insan yerine koyucaksin müşteriyi babanızın şirketi galiba bu kadar savunduguna gore?İtopya'nın müşteri hizmetlerini ben de beğenmiyorum ama sen de abartmışsın. Sırf müşteri hizmetlerini aradığında sırada başkaları olduğundan dolayı laf atıyorsun.
Müşteri hizmetlerini aradığında 2 saat sıra bekliyormuş.Senin yaşadığın sorun ne ki ? konuda bahsetmemişsin