Neler Yeni

2.İstanbul bilişim vakasi olacak firma İtopya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Hocam bir ise giriyorsaniz hakkiyla yapicaksiniz 2 saat telefonda dalga geçer gibi bekletip siraniz 2 demek nedir ben yaşadığım deneyimi paylaştım.
Sırada başkaları da var işte? Ne istiyorsun yani bütün gün seninle uğraşmalarını mı?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tosuncukta ayni seyi yapıyordu güven kazanmak başta geliyor istanbul bilisimde fanboyluk yapan arkadaşlar vardi simdi sesleri çıkmıyor.
Fanboy değilim ben de müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım ama hater da değilim olay bu oradaki parçalar falan sence çekip gitmek için mi bir binayı o şekilde dizayn etmek bu kadar basit mi sanıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
Surda kendi yaşadığım deneyimi paylaştım yemedigim linç kalmadi bu kadarfanboy olup savunan gençler ne kadara sattiniz kendinizi 2 3 ürünü bedava alicam diye bu kadar yırtmayın kendinizi teknoloji firmasi dediginiz firma xmp acti diye rami garantinden çıkartıyor yanındaki yayincilara güvenmeyin tosunun yanında milletvekileri vardi herkes parasina menfaatine bakiyor SATILIK OLMAYIN

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gülmekten bayılıcam :p İtopya kötü firmadır. Müşterilerin çoğu şikayetçi
1605887529475.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
Fanboy değilim ben de müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım ama hater da değilim olay bu oradaki parçalar falan sence çekip gitmek için mi bir binayı o şekilde dizayn etmek bu kadar basit mi sanıyorsun
Kardeşim yaptığın meslek ney yasin kaç konuşturma beni

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
tamam hocam en doğru en haklı sizsiniz itopyanında allah belasını versin

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Surda kendi yaşadığım deneyimi paylaştım yemedigim linç kalmadi bu kadarfanboy olup savunan gençler ne kadara sattiniz kendinizi 2 3 ürünü bedava alicam diye bu kadar yırtmayın kendinizi teknoloji firmasi dediginiz firma xmp acti diye rami garantinden çıkartıyor yanındaki yayincilara güvenmeyin tosunun yanında milletvekileri vardi herkes parasina menfaatine bakiyor SATILIK OLMAYIN
İtopya'nın müşteri hizmetlerini ben de beğenmiyorum ama sen de abartmışsın. Sırf müşteri hizmetlerini aradığında sırada başkaları olduğundan dolayı laf atıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
tamam hocam en doğru en haklı sizsiniz itopyanında allah belasını versin
Inan yasin kac bilmiyorum genç arkadaşım sana tavsiyem 2 3 urun icin satilik olmayın hicbir firmayı babanınız sirketi gibi savunmayin sonunda hata yaparlar siz mahcup olursunuz

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Senin yaşadığın sorun ne ki ? konuda bahsetmemişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
İtopya'nın müşteri hizmetlerini ben de beğenmiyorum ama sen de abartmışsın. Sırf müşteri hizmetlerini aradığında sırada başkaları olduğundan dolayı laf atıyorsun.
Ticaret yapıyorsan insan yerine koyucaksin müşteriyi babanızın şirketi galiba bu kadar savunduguna gore?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,146
Üyeler
162,632
Son üye
Allyv2
Top Bottom