Neler Yeni

2.İstanbul bilişim vakasi olacak firma İtopya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yaşanan birkaç sorun tabii ki tolere edilebilir ancak bunların devamının gelmemesi gerekiyor.
Yayıncılar konusuna gelince kesinlikle eğlenceli içerik çıkartıyorlar ve emeklerine saygım sonsuz. Lakin sponsorluğun da bir dozu olması gerektiğini düşünüyorum. Her yayında "bana şunu verin" "şunu beleşe getireyim" tarzında kurulan cümleler bence müşteri kitlesinde bir antipati oluşturuyor.
o işin esprisi o kadar basit değil o iş

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Itopya yayincilara sponsor olarak muşteri sayisini epey bir fazlalastirdi ve adamlar yeni magazisini aciyorlar bu gayet normal bence.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kullanılan üslupla alakalı gözlemimi dile getirdim. Basitliği veya zorluğuyla ilgili bir görüş belirtmedim.
samimiyet meselesi yılmaz abiyle çok uzun süredir tanışıyorlar çok fazla vakit geçiriyorlar birlikte normal

F335

80+ Bronze
Bu kadar Hater olmasan mı? İndirim döneminde yetişememeleri normal ve evet eskiden çok daha iyi firmaydı şu an şubeler açıp daha yerel olmaya çalışıyorlar.
İstanbul bilişim nerede o nerede, çok abartıyorsunuz bazı şeyleri.
Hocam siz Technopat Sosyal'de ki JATDAV değil mi siniz😃 Böyle joker, palyaço gibi kadın resimleri koyuyordunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
Trenyol alışverişim :) bence tereddüt duyduğunuz yerlerden alışveriş yapmayın. Çünkü satışı yüksek olan firmalar da bu durumlar çok normal. Kimki karşılıksız anında teslimat sağlıyorsa bil ki satamıyordur sağı solu övmeye gerek yok. Ama firmalar bu kadar talep karşısında kendilerini geliştirmeliler dersen ok.

Alıntıyı görüntüle
Abdullah kardeşim bi yaz Bakayim ulaşabiliyor musun trendyola direk cevap veriyolar.
Senin videonu izledim asus tuf 3 5700xt modelini aldim kasanin kapagi acik çekiyordun kart ısınmıyor dedin agzimiz yandi o video simdi ortalarda yok sistemlerde kullaniyordun diye güvendik sen önerdin basimiza bela oldu zor bela değişim raporu aldik sunu anladim herkes ekmeğine bakıyor kimsenin videosunu izleyip tam güvenmemek gerek.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah kardeşim bi yaz Bakayim ulaşabiliyor musun trendyola direk cevap veriyolar.
Senin videonu izledim asus tuf 3 5700xt modelini aldim kasanin kapagi acik çekiyordun kart ısınmıyor dedin agzimiz yandi o video simdi ortalarda yok sistemlerde kullaniyordun diye güvendik sen önerdin basimiza bela oldu zor bela değişim raporu aldik sunu anladim herkes ekmeğine bakıyor kimsenin videosunu izleyip tam güvenmemek gerek.
Gelmeyen siparişlerim nedeniyle satıcı ve sonrasında Trendyol'dan cevap alamadığım için siparişlerimi iptal ettim teşekkürler

trendyol.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
Yanlış Bilgilendirme
Gelmeyen siparişlerim nedeniyle satıcı ve sonrasında Trendyol'dan cevap alamadığım için siparişlerimi iptal ettim teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Asıl ben Tessekur ederim abdullah en azindan iptal onayi alabilmişsin.
Senin yüzünden cok ağzım yandi asus tuf 3 5700xt senin yüzünden aldim sana güvendim kalitesiz parca kullanmaz dedik. İtopya dedik kalitesiz yerle çalışmaz magdur olmayiz videolarını izleyip sana güvenip büyük magdur olan bir kitle var.
Gençler arkadaşlar surdan çıkarımınız Herkes parasina ekmeğine bakıyor kimseye güvenip bu urun kaliteli bu yer güvenilir demeyin araştırin oyle alışveriş yalın ben güvendim agzim yandı siz güvenmeyin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Asıl ben Tessekur ederim abdullah en azindan iptal onayi alabilmişsin.
Senin yüzünden cok ağzım yandi asus tuf 3 5700xt senin yüzünden aldim sana güvendim kalitesiz parca kullanmaz dedik. İtopya dedik kalitesiz yerle çalışmaz magdur olmayiz videolarını izleyip sana güvenip büyük magdur olan bir kitle var.
Gençler arkadaşlar surdan çıkarımınız Herkes parasina ekmeğine bakıyor kimseye güvenip bu urun kaliteli bu yer güvenilir demeyin araştırin oyle alışveriş yalın ben güvendim agzim yandı siz güvenmeyin.
Kusura bakma boş bir yorum hiçbir sistemimde RX 5700 XT TUF kullanmadım. Bana güvenip de madur olan kimse yok direkt benim sistemlerimde çözülemeyen bir problemde alıcı haklı ise direkt ben araya girip yardımcı olunması için müdahale ediyorum bunu bu forum gözleri ile gördü onun için cümlelerin gerçeği yansıtmıyor. Benim gibi yardımcı olan ikinci bir yayıncı yok otur bunu sabah akşam araştır. Youtube da yayın yapıyoruz diye karşınızda youtuber bebe falan var zannediyorsunuz ama ben bu sistem rehberini 6 yıldır yapıyorum ve herkes yoğun bir şekilde sistem bekliyorsa ben bu güveni sağladığım için yarın bir gün bir kullanıcı benim sistemimden ötürü yaşanan aksaklıktan madur olursa ben yardımcı olurum 6 yıldır oluyorum yine olmaya devam edicem. Teşekkürler

İtopya'nın sponsor olduğu bir sürü kanal var bunlarda başlıcası yakından tanıdığınız Donanım Haber ve Teknoseyir peki itopya bana sponsor mu? hayır değil! ben kitlem için en iyisini sunmak için yılda sayılı sistem yapan birisiyim ve her zaman istisnasız en iyisini yaptım eğer itopya benim sponsorum olsaydı şuan yayıncıların yaptığı gibi parasını haketmeyen saçma sapan sistemleri yapardım heee sor kaç para verseler saçma sapan sistem yaparsın? hiçbir zaman. Sevgiler saygılar.

Son düzenleme:

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Adamlar daha bugün yeni şubesini açtı. Bu kadar peşin hüküm vermeyin. Bu firmayla tabi mağdur olanlar var ama bu onu karalamayı gerektiemiyor. O kadar insana hele indirim günü kim yetişecek. Zaten pamdemideyiz herkes evde sipariş veriyor.

Bana göre henüz tam oturmamış bir firmadır. Zamanla bunlarda giderilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
Kusura bakma boş bir yorum hiçbir sistemimde RX 5700 XT TUF kullanmadım.
Abdullah bu kullandığın modelin memory belleklerinde ısınma sorunu yok dimi sorunsuz model sanki o yüzden kasanin kapağı acik? sende parana bak abdullah yarin bir gun bunlardan yana sıkıntı çıkınca kandırıldik sponsorlardi deyip geçerseniz.

Ekler

• Screenshot_20201120-204846_YouTube.jpg
    Screenshot_20201120-204846_YouTube.jpg
    731.9 KB · Hit: 21

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Abdullah bu kullandığın modelin memory belleklerinde ısınma sorunu yok dimi sorunsuz model sanki o yüzden kasanin kapağı acik? sende parana bak abdullah yarin bir gun bunlardan yana sıkıntı çıkınca kandırıldik sponsorlardi deyip geçerseniz.
Ekran Alıntısı.PNG

Ben burda 5700xt göremiyorum

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kardeşim sen önce aç incelemeleri de TUF RX 5700 ile TUF RX 5700 XT memory sıcaklığı arasında 13 derece sıcaklık farkı olduğunu öğren sen kime ne öğretmeye kalkıyorsun bu memleketten o 5700 XT'den ötürü Asus'a tek eleştiri videosu yapan adam benim. Konu hakkında bilgisi olmayan biri ile de bunu tartışamam vaktime yazık. Sevgiler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom