Arkadaşlar sizce 2 kediye en fazla ne kadar masraf olur bilgisi olan veya evinde 1 den fazla kedi besleyen var mı kum ve mama ya ne kadar harca lamam gerek 2 kediye ne kadar kilo mama gider
Arkadaşlar sizce 2 kediye en fazla ne kadar masraf olur bilgisi olan veya evinde 1 den fazla kedi besleyen var mı kum ve mama ya ne kadar harca lamam gerek 2 kediye ne kadar kilo mama gider
evimde iki kedi besliyorum yaklaşık 1 yaşındalar ikiside iki tane olduğu için bazı şeyleri birbirlerinden göerek daha da hızlı öğreniyorlar çekmece dolap açmak gibi onun dışında 1 kg mama aldığın mamaya göre değişir çok kalitesiz mama alırsan bağışıklıları çok düşüyor ve yağlı ve tuzlu olduğu için zararlı oluyor 1kgsi 70 tl idi zamlardan önce şu an ne kadar bilmiyorum ama 1 kg 1.5-2 hafta gidiyor kediden kediye değişir yavru alacaksan daha uzun gider tuvaletlerini günde 1 kere temizliyorum ben kumlarını da haftada 1 kere değiştiriyorum kumlar çok masraf olmuyor kumların ne kadar olduğunu tam bilmiyorum ama 1-2 tane 10kglik baya gidiyor
Durumun yoksa pek tavsiye etmiyorum kedi köpek hayvanları severim ama evde besleyemem ben şahsen teknolojiyle uğraşan birysen kabloların unut artık koltuklar falan hep süngerleri çıkacak 1000 TL gider galiba aylik
evimde iki kedi besliyorum yaklaşık 1 yaşındalar ikiside iki tane olduğu için bazı şeyleri birbirlerinden göerek daha da hızlı öğreniyorlar çekmece dolap açmak gibi onun dışında 1 kg mama aldığın mamaya göre değişir çok kalitesiz mama alırsan bağışıklıları çok düşüyor ve yağlı ve tuzlu olduğu için zararlı oluyor 1kgsi 70 TL idi zamlardan önce şu an ne kadar bilmiyorum ama 1 kg 1.5-2 hafta gidiyor kediden kediye değişir yavru alacaksan daha uzun gider tuvaletlerini günde 1 kere temizliyorum ben kumlarını da haftada 1 kere değiştiriyorum kumlar çok masraf olmuyor kumların ne kadar olduğunu tam bilmiyorum ama 1-2 tane 10kglik baya gidiyor
Ben kedilerimi yavru iken sahipledim daha gözleri açık değildi şuan 1 yaşında lar kum masraflı gibi 10 litrelik kum alıyorum günde bir kere temizliyorum küçük küçük dışkı kalıyor toplaklanması idare eder ama küçük dışkılar kalıyor canımı sıkıyor zor temizliyorum bir önerin var mı
evimde iki kedi besliyorum yaklaşık 1 yaşındalar ikiside iki tane olduğu için bazı şeyleri birbirlerinden göerek daha da hızlı öğreniyorlar çekmece dolap açmak gibi onun dışında 1 kg mama aldığın mamaya göre değişir çok kalitesiz mama alırsan bağışıklıları çok düşüyor ve yağlı ve tuzlu olduğu için zararlı oluyor 1kgsi 70 TL idi zamlardan önce şu an ne kadar bilmiyorum ama 1 kg 1.5-2 hafta gidiyor kediden kediye değişir yavru alacaksan daha uzun gider tuvaletlerini günde 1 kere temizliyorum ben kumlarını da haftada 1 kere değiştiriyorum kumlar çok masraf olmuyor kumların ne kadar olduğunu tam bilmiyorum ama 1-2 tane 10kglik baya gidiyor
Bende 1 kedi var soyle söyleyeyim eger kedini düşünürsen orsa segment bir mama alacaksın mesela proplan hills royal canin gibi mamalar var bunlardan proplan hariç parasını hakeden mama değiller içlerinde gerçek et bile yok ama kullanan memnun olan çok oluyo bunlari bu mamalar bile 150 200 tl arası premium 1.5k paketleri 10kg kum 45 tl gidip petshoptan alırsan 40 a da var ama 5 tl fazla verip marka almak daha mantıklı ve her 2 ayda bir aşısı oluyor yeni aldığın zaman bu aşı miktarı artıyor kuduz du karmaydi iç parazit dış parazitti fln aşı fiyatlarıda yüksek az da deil hadi diyelim 6 7 ay baktın sonra kısırlaştırman gerekecek oda maliyetli tabi belediye veterinerine goturursen ücretsiz galiba ama önermem belediyeyi çoğu kişide önermiyor ve ek olarak maltı ödül maması yaş maması vitamin maltı oyuncağı fln derken baya buluyor fiyatları artık turkiyede lüks hale geldi kedi bakmak
Durumun yoksa pek tavsiye etmiyorum kedi köpek hayvanları severim ama evde besleyemem ben şahsen teknolojiyle uğraşan birysen kabloların unut artık koltuklar falan hep süngerleri çıkacak 1000 TL gider galiba aylik
valla tanıdığım çoğu kişide kedi var öğrenci adam bi ekdiye aylık 1000tl harcayacak kadar parası yok ama bakabiliyor cins kedi ve düzgün bakıyor hatta bi tanıdığımla kavga etmişlerdi kediye çiğ köfte yedirdi diye bu bahsettiğim cins kedisi olan arkadaş çok hassas o konularda öbürü adana kebap yediriyor kediye ikisi de sağlıklı ve aylık 1000tl harcamıyorlar.