Neler Yeni

2 kulaklık arasında kaldım pek bir fark göremedim sizce hangisi

hanav2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
-_-
arkadaşlar bu 2 kulaklık arasında kaldım pek bir fark göremedim sizce hangisi sizdende tavsiye almak istedim ya da bu 2 kulaklık haricinde kulaklık tavsiyeside verebilirsiniz şimdiden teşekkürler

hanav2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
-_-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklıkları biz tahmin edicez
Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim

Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim

Dambıldor

80+ Silver
Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim.

Normal alpha ise onda ses kartı yok. İyi bir ses kartınız varsa alpha yoksa cloud 2.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,722
Üyeler
171,634
Son üye
Berat ky
Top Bottom