2 Kulaklık arasında kaldım.

Platoxin

80+
Reaksiyon skoru
0
Hyperx cloud 3 s wireless ve Steelseries nova 5 arasında kaldım oyun (oyun ağırlıklı) müzik günlük kullanım için alıcam

2 markayı da kullanmış biri olarak yorumluyorum. steel series güzeldir ama çok dayanıklı değil sürüceleri aynı kalitede ama sağlamlık kullanım keyfi istiyorsan hyperx gözün kapalı alabilirsin. diğer arkadaşlarında yorumunu beklemelisin tabii ki

Cloud 3 wireless kullanıcısıyım şu zamana kadar sorun yaşamadım

steelseries arctis 1 wirelessı 4 5 sene kullandım cloud 3s wirelessın 4649 TL olunca alıyım dedim aldım denedim iade ettim ses kalitesini açıkçası beğenmedim sesler boğuk ve düşük geliyodu bende yeni kulaklık arayışındayım o yüzden

steelseries arctis 1 wirelessı 4 5 sene kullandım cloud 3s wirelessın 4649 TL olunca alıyım dedim aldım denedim iade ettim ses kalitesini açıkçası beğenmedim sesler boğuk ve düşük geliyodu bende yeni kulaklık arayışındayım o yüzden
cloud 3 si nasıö beğenmedin hemşerim biraz araştırdım herkes beğenmiş nova 5ten daha iyi demiş ses konusunda benim de kafam karıştı açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 markayı da kullanmış biri olarak yorumluyorum. steel series güzeldir ama çok dayanıklı değil sürüceleri aynı kalitede ama sağlamlık kullanım keyfi istiyorsan hyperx gözün kapalı alabilirsin. diğer arkadaşlarında yorumunu beklemelisin tabii ki
çok dayanıklı değil derken 2 3 yıl sonra ssnin hoparlörler gidici mi oluyo

HS80 - HS80 Max Wireless

cloud 3 wireless ekolayzer ayarı yapmadığın sürece leş bir kulaklık çünkü şirket el değiştirdi. Önceden ürünleri Kingston üretiyordu ama şimdi HP üretiyor. Ve Hp cloud2 den sonra cloud3'e hiçbir şey katmamış. İnternete cloud3 wireless boğuk ses problemi yazarsan forum sitelerinde sayfalarca entry görürsün. Ayrıca tak - çalıştır -kullan mantığı yok, ayar istiyor. Ve insanlar 5k para verdikten sonra oyundan oyuna ayar yapmakla uğraşmak istemiyor haklı olarak. Kardeşim sana tavsiyem Razer Blackshark V2 Hyperspeed alman...
Ek olarak bir kulaklığın hakkında detaylı bilgi almak istiyorsan Yapay zeka uygulamalarında herhangi birine giriyorsun, kulaklık hakkında aklına gelebilecek her şeyi soruyorsun. Kronik problemleri, eksikleri, artıları, oynadığın oyunlardaki performansı vs vs...

Son düzenleme:

Cloud 3S kullanan birisi olarak diğer arkadaşların yazdığı yorumlara katılmıyorum hiç bir ayar yapmadan geldiği gibi kullandım sadece sürecülerini yükledim ve güncelleştirme yaptım hiç bir EQ ayarı yapmadım. Apex, Warzone oyunlarının bilirsiniz heryerden bir ses gelir bir şey olur bu kulaklık ile adamların hangi katta olduğunu, nereden geldiğini çok net bir şekilde duyabiliyorsunuz. FPS oyunu oynuyorsanız ve ses kasmak istiyorsanız gerçekten çok iyi hikaye tarzı oyunlarda denemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,682
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri