Neler Yeni

Öneri 2 li Monitör Standı Önerisi olan var mı ?

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
Arkadaşlar herkese selam 1. Monitörüm 27 inch 2. monitörüm 24 inch monitörlerin ayaklarında masada hem görüntü hemde rahatlık olarak memnun değilim . Monitör Standı arayışındayım Temuda Şöyle bir şey buldum fiyatıda Tr deki sitelere göre baya uygun https://www.temu.com/tr/360-dönebil...&refer_page_id=10009_1733136866736_048noquhxu
bu fiyat aralığında sanırım tr de bir ürün yok varsa önerisi olan varmıdır ? Bu ürün sizce iyi midir

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aynısını 3 gündür kullanıyorum. 1 hafta önce teslim almıştım. Anca boş vakit bulabildim .

Monitor kolları saglam duruyor. Zaten baya ağırlar. 27" ve 24" monitor taktim .
Masaya sabitleme veya vidalama seçeneği mevcut . Alınabilir.

anilmai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anilmai
https://www.akakce.com/monitor-stan...lu-vesa-monitor-standi-fiyati,1438557222.html
Senin kombinasyonunda 27 inch ana 24 inch yan monitör olarak 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum. Attığın linkteki ürün gerçekten aşırı uygun fiyatlı kargo ve vergilerle toplam yine tr piyasasının çok altında kalır fakat malzeme kalitesi bu tür ürünlerde gerçekten ciddi oranda önemli o yüzden ucuz diye hemen atlamamakta lazım.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Şahsi olarak önermem bu risk alınmaz bana kalırsa Çin'den aldığım bir eşyaya en az 7k tllik eşyalarımı emanet etmem, bir şey olursa canınız çok yanar metal değildi sanırsam almışken north bayou alın başınız ağrımasın

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını 3 gündür kullanıyorum. 1 hafta önce teslim almıştım. Anca boş vakit bulabildim .

Monitor kolları saglam duruyor. Zaten baya ağırlar. 27" ve 24" monitor taktim .
Masaya sabitleme veya vidalama seçeneği mevcut . Alınabilir.
malzeme kalitesi falan nasıl hocam dandik gibi mi yoksa güven veriyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsi olarak önermem bu risk alınmaz bana kalırsa Çin'den aldığım bir eşyaya en az 7k tllik eşyalarımı emanet etmem, bir şey olursa canınız çok yanar metal değildi sanırsam almışken north bayou alın başınız ağrımasın
evet o konuda haklısınız dediğiniz gibi north bayou düşündüm bi temuya bakayım dedim fiyatları görünce şoke oldum resmen bedava gibi fiyatlar olunca kafam karıştı açıkcası

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

evet o konuda haklısınız dediğiniz gibi north bayou düşündüm bi temuya bakayım dedim fiyatları görünce şoke oldum resmen bedava gibi fiyatlar olunca kafam karıştı açıkcası
malzemeleri sağlam görünüyor. masaya sabitledim . sarkma felan 3 gündür.
dediğim gibi malzemeleri de ağır . yine de siz bilirsiniz. risk almazsanız north bayou alabilirsiniz.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Hocam bedava ama bir sorun yaşarsanız -7000 tl riskini de unutmayın bilindik marka alın çünkü ömürlük ürün bunlar monitörün değişir standın değişmez

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Benim 13klık monitörüm var, bunlara emanet etmeye güvenemiyorum...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,629
İsim
Hacı
Tamu daki gayet iyi ve bedava.

Top Bottom