Neler Yeni

Yardım 2 metre masa yaptırsam çok mu gereksiz büyük olur ?

180 cm veya 2 metre arasında kararsız kaldım. Masanın üstüne 32 inç monitör (71 cm) + 27 inç monitör (61 cm) + ups (14 cm) + bilgisayar kasası (23 cm) koyacam. Bunların hepsini bitişik şekilde koyarsam 170 cm yapıyor fakat aralarına boşluk da koyacağımdan ötürü 180 cm masa yetmez gibi sanki. Siz ne dersiniz ? Veya bilgisayar kasasını yerde mi kullanmalıyım ?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
180 cm veya 2 metre arasında kararsız kaldım. Masanın üstüne 32 inç monitör (71 cm) + 27 inç monitör (61 cm) + ups (14 cm) + bilgisayar kasası (23 cm) koyacam. Bunların hepsini bitişik şekilde koyarsam 170 cm yapıyor fakat aralarına boşluk da koymak istersen 180 cm masa yetmez gibi sanki. Siz ne dersiniz ? Veya bilgisayar kasasını yerde mi kullanmalıyım ?
Bence UPS üste olması saçma zaten görüntü kirliliği yapar onu yere koy ve 1.90-2m masa iyi bence he eğer kasayıda yere koycam diyorsan 1.75-1.80 yeter.

-Lan tamda sana 60K monitör alıyon bari bı Masa'da Al dicektim ama zaten alcakmışsın🤣

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence UPS üste olması saçma zaten görüntü kirliliği yapar onu yere koy ve 1.90-2m masa iyi bence he eğer kasayıda yere koycam diyorsan 1.75-1.80 yeter.

-Lan tamda sana 69K monitör alıyon bari bı Masa'da Al dicektim 🤣
Hocam ups'yi yere koyarım da pc kasasını yerde kullanmak olur mu peki ? Yerde toz toplar diyorlar da.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam ups'yi yere koyarım da pc kasasını yerde kullanmak olur mu peki ? Yerde toz toplar diyorlar da.
Yok Zaten bende üste Kullanma Taraftarıyım yani o kadar para verdiğin şeyin yerde durması hakaret gibi bir şey zaten eğer kasayı yere koyarsan dedim köy demedim Ama Kasayı masanın Üzerinde kullanacaksan Işıklarıni Kapatmam daha iyi olur yoksa çok dikkat dağıtıyo ve rahatsız edici yani tüm ışıklar olmasasa kasanın Fan ışıklarını kapatarak kullan bence

-Hayla özelden gömünün yerini atmamışsın Ayıp ediyon🤣🤣🤣

Yok Zaten bende üste Kullanma Taraftarıyım yani o kadar para verdiğin şeyin yerde durması hakaret gibi bir şey zaten eğer kasayı yere koyarsan dedim köy demedim Ama Kasayı masanın Üzerinde kullanacaksan Işıklarıni Kapatmam daha iyi olur yoksa çok dikkat dağıtıyo ve rahatsız edici yani tüm ışıklar olmasasa kasanın Fan ışıklarını kapatarak kullan bence

-Hayla özelden gömünün yerini atmamışsın Ayıp ediyon🤣🤣🤣
Hocam monitör şu : https://www.akakce.com/monitor/en-u...cdp-32-0-03-ms-oyuncu-u-fiyati,680172420.html

Parayı nerden buldun demek istiyorsan orası bende saklı :D

enefti

80+
180 cm veya 2 metre arasında kararsız kaldım. Masanın üstüne 32 inç monitör (71 cm) + 27 inç monitör (61 cm) + ups (14 cm) + bilgisayar kasası (23 cm) koyacam. Bunların hepsini bitişik şekilde koyarsam 170 cm yapıyor fakat aralarına boşluk da koyacağımdan ötürü 180 cm masa yetmez gibi sanki. Siz ne dersiniz ? Veya bilgisayar kasasını yerde mi kullanmalıyım ?
Bütçe ve yer müsaitse büyük masa her zaman derli toplu olur. Küçük masa hep dağılıyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam monitör şu : https://www.akakce.com/monitor/en-u...cdp-32-0-03-ms-oyuncu-u-fiyati,680172420.html

Parayı nerden buldun demek istiyorsan orası bende saklı :D
Şimdi masayı Boyum ile Kıyaslayınca düşündümde 2M fazlaymış lan bide USP aşşağı indirdik zaten 14cm ordan 10cm de boştu zaten 25 cm bence 1.85 masa gayet yetecektir.

-Parayı sormuştum (espiri amaçlı dedim knk zaten malum TR'de parası olan ya İllegal uraşıyodur yada gömü bulmuştur🤣)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derinlik kaç yaptırayim peki ? 80 - 90 ? 32 inç monitör için.
Knk boyun kaç?

Şimdi masayı Boyum ile Kıyaslayınca düşündümde 2M fazlaymış lan bide USP aşşağı indirdik zaten 14cm ordan 10cm de boştu zaten 25 cm bence 1.85 masa gayet yetecektir.

-Parayı sormuştum (espiri amaçlı dedim knk zaten malum TR'de parası olan ya İllegal uraşıyodur yada gömü bulmuştur🤣)

Knk boyun kaç?
Hocam ozaman 180 yaptırayim ben. derinlik olarak kaç yaptırayim ? 32 inç monitöre bakış mesafesinden dolayı derinliği sence 80 mi yoksa 90 mı yaptırayim ?

Knk boyun kaç?
171

enefti

80+
Derinlik kaç yaptırayim peki ? 80 - 90 ? 32 inç monitör için.
Monitör önüne sadece klavye koyacaksanız 80 ideal ama başka şeyler de koyacaksanız örneğin tablet vs. 90 da olur. Eğer monitör kolu alırsanız 80 fazlasıyla yeterli olur ve diğer şeyler içinde yanda yer kalır. Ben 120 cm masaya hem 2 monitör hem de PC kasası koyuyordum monitör kolu sayesinde. Hem de tabletimi de ekran olarak kullanıyorum monitör önünde.

Monitör önüne sadece klavye koyacaksanız 80 ideal ama başka şeyler de koyacaksanız örneğin tablet vs. 90 da olur. Eğer monitör kolu alırsanız 80 fazlasıyla yeterli olur ve diğer şeyler içinde yanda yer kalır. Ben 120 cm masaya hem 2 monitör hem de PC kasası koyuyordum monitör kolu sayesinde. Hem de tabletimi de ekran olarak kullanıyorum monitör önünde.
Hocam monitör kolum var da sanırım 80 az gibi garanti olsun 90 yaptırayim. Genişliği de 180 düşündüm. Yükseklik de 75 olacak. Umarım her şey sığar.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam ozaman 180 yaptırayim ben. derinlik olarak kaç yaptırayim ? 32 inç monitöre bakış mesafesinden dolayı derinliği sence 80 mi yoksa 90 mı yaptırayim ?

171
He boyun normal dedim 1.90 Falansan ayak uzatmak için iyi bı mesefe lazım sana ama normal neyse 1.89 değilde 1.85 yap 5cm fazla olsun Bı şey olmaz bardak koyma alanı gibi düşün

Mönitör + Klavye&Mouse&Mouse pad + Ayak uzatma Mesafesi + Atıştırmalık Koyama alanı =75-80CM iyi olur heralde şuan metre yok tam ne kadar olur bilemiyorum ama 32" monitöre araştırdığım kadarıyla 60-70cm öteden bakman gerekiyormuş.

-Knk afedersinde B** mu vardıda 32" Aldın🤣 hayır PS vs. Oynaşan okey geriye yaslanır dev ekranda oynarsında 32" ekranda CS Oynanmaz knk yani ben olsam 2K 27" Alırdım he eğer 32" ilk bı işin varsa ayrı ama onun dışında hem gözün ićin zararlı hemde ilerde pişman olabilirsin çemremde 32" kullanan 2-3 kişi vardı 2'si pismandı 1 taneside PS vs. Oynadığı için uzaktan geriye yaslanıp oynuyordu o yüzden pişman değildi ama sen blirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00