Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Aga bhemen kapandı
kapanmasaydı saatte 43 bin kazanacaktım günlük 1 milyon
Aga bhemen kapandı
kapanmasaydı saatte 43 bin kazanacaktım günlük 1 milyon
Şeyyy arka sokaklar hâla daha devam ediyormuBen senin oğlunum gelecekten geldim. 2078 de zaman makinesi çıkıyor.
bug değilse 2-3 haftaya son model arabanı alırsınMerhaba arkadaşlar az önce ekran siyah oldu ve 37mh olan kazım hızı 2 milyon oldu hala öyle devam ediyor bu görsel bir bug mu yoksa cidden bu kadar kazacak mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
30w çekiyor mükemmel umarım bug değildir
Bug değildir canım neden bug olsun (!)Merhaba arkadaşlar az önce ekran siyah oldu ve 37mh olan kazım hızı 2 milyon oldu hala öyle devam ediyor bu görsel bir bug mu yoksa cidden bu kadar kazacak mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
eğer gerçekse forumdaki arkadaşlarını görmeyi unutmaMerhaba arkadaşlar az önce ekran siyah oldu ve 37mh olan kazım hızı 2 milyon oldu hala öyle devam ediyor bu görsel bir bug mu yoksa cidden bu kadar kazacak mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ab bana klavye+1tb hdd alsanaMerhaba arkadaşlar az önce ekran siyah oldu ve 37mh olan kazım hızı 2 milyon oldu hala öyle devam ediyor bu görsel bir bug mu yoksa cidden bu kadar kazacak mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1 Dakika kaz yeter 1 seneMerhaba arkadaşlar az önce ekran siyah oldu ve 37mh olan kazım hızı 2 milyon oldu hala öyle devam ediyor bu görsel bir bug mu yoksa cidden bu kadar kazacak mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çöp mü dedin ne dedin ? (şaka)hocam bu gerçekse bana monster semruk gönderin