2 Saat İdman Yapmak?

boltreny7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
995
Arkadaşlar merhaba, direkt konuya giriyorum. salonumuzda olan hoca 2 saat antreman yapmanın kas gelişimi üzerinde ters etki yaratabileceğini ve kas gelişimini durduracağını söyledi. ben bu zamana kadar hep 2 saat yapmışımdır. 1 ayda olan değişim gözle görülür bir şekilde oldu 4-5 aylık adam gibiyim şu an. sizce doğru mudur?

vücudunu senden daha iyi kimse bilmez kanka genel konuşması yanlış bence hocanın

2 Saati nasıl geçirdiğin önemli. Sana çok hafif gelen bir ağırlıkla yavaş yavaş bir kaç kas grubunu çalıştırır ardından şınav, mekik, koşu bandı, eliptik bisiklet felan kullanırsın eyvallah. Ama vücudu çok yıpratmadan aşırı yormadan spor yapılmalı. Eklemler çok çalışmaktan ve hiç çalışmamaktan kireçlenme yapabilir. Zaten kaslarını zorlayarak kaldırdığın ağırlıklarla 2 saat çalışman mümkün değil, insan üstü bir gücün olması gerek.

Antreman temposuna göre değişir. Arkadaşlarınla gidiyorsan çok muhabbetten dolayı 2 saat sürüyordur. Şahsen arkadaşlarımla gitmediğim günler 35 setlik idmanı 1 saat 20 30 dakika arasında bitiriyorum.

2 Saati nasıl geçirdiğin önemli. Sana çok hafif gelen bir ağırlıkla yavaş yavaş bir kaç kas grubunu çalıştırır ardından şınav, mekik, koşu bandı, eliptik bisiklet felan kullanırsın eyvallah. Ama vücudu çok yıpratmadan aşırı yormadan spor yapılmalı. Eklemler çok çalışmaktan ve hiç çalışmamaktan kireçlenme yapabilir. Zaten kaslarını zorlayarak kaldırdığın ağırlıklarla 2 saat çalışman mümkün değil, insan üstü bir gücün olması gerek.
sınırları zorluyorum ama enerjim bitmiyor. spor öncesi enerji verecek çok şey içiyorum ya da yiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Antreman temposuna göre değişir. Arkadaşlarınla gidiyorsan çok muhabbetten dolayı 2 saat sürüyordur. Şahsen arkadaşlarımla gitmediğim günler 35 setlik idmanı 1 saat 20 30 dakika arasında bitiriyorum.
genellikle az konuşuruz, telefon muhabbetine gelirsek müzik için alıyorum elime.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,111
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri