Daha seçim olmadı yüzde kaç oy alacak bilmiyoruzolmasına gerek mi var. biri 20 küsür yıl istanbulu ve ülkeyi yönetti ona rağmen deprem için bir civi cakmaddı şimdi istanbulu kazanırsam yapacağım dıyor. elimde bir köprü var ister misin?
Adamın nicki kaanT10 eski nicki Wesley Sneijder küskün olma ihtimali yok@Realhas the Great küskün akpartili biri daha
evet hatta gecen sene imamoglu yuzunden o kadar kayip verdik depremde. Cevre sehircilik bakaniyken normalde testten gecemeyecek yapilara para karsiliginda imamoglu izin verdi. Depreme karsi en cok kurum onlem aldi.Aynen öyle hocam. Sırf ekrem imamoğlu 5 yıldır durduğu için 40 yıl önce yapılan binalar deprem riskinde. Hepsi ekrem imamoğlunun suçu. Ak parti o kadar sene yönetirken aklına gelmiyor ama başkası bir dönem yönetince o şehrin kanayan yarası oluyor.
Akp zihniyeti
Konu sahibi de kripto akpli hocamAdamın nicki kaanT10 eski nicki Wesley Sneijder küskün olma ihtimali yok
komiklik olsun diye açmadım yaş olarakta 30 a yaklaşmış bir bireyim elbete kişi olarak tanısam bir kısmı gerçekten iyi insanlardır tanımadan gruplandıracak oldugum zaman böyle düşünüyorum yorum sizin
{{Bu konu şu konunun üstüne ironi olsun diye açılmıştır:https://forum.donanimarsivi.com/kon...ueklerin-efendisindeki-orklar-geliyor.855382/}}
Ankara'da yaşıyorum ama orada olsam Kuruma verirdim depreme yönelik hazırlık konusunda kendisi tecrübeli bir de şu istanbulkart'ın saçmalıklarını düzeltmesi gerekli onun dışında kalan sorunlara bakarak İstanbul halkı kararını verir. Çoğu kişi ideolojik bakıyor ne derseniz deyin Akp liler koyun ise CHP lilerde koyundur. Ben zaferi de devayıda sevmem ama iki partinin alacağı yüzde 7 üstü oyda Türkiye'nin siyasi iklimi değişir yerel seçimleri küçümseyenler bu faktörleri göz önüne almıyor.
Son olarak eklemek istediğim ben hayatım boyunca iş sebebi ile pek çok şehir gezdim farklı belediyeler gördüm Ak partinin Büyükşehir belediyeciliği yabana atılacak bir olgu değil. Hizmete pek çok kez doyduk.
Bi an ciddi ciddi okuyodum xDAk partiyi saldım artık sadece reisçiyim
Beton yapmaktan tecrübeli olabilir beton işleri akp den sorulur çocukluğumun geçtiği fikirtepe nin içine ettilerAnkara'da yaşıyorum ama orada olsam Kuruma verirdim depreme yönelik hazırlık konusunda kendisi tecrübeli bir de şu istanbulkart'ın saçmalıklarını düzeltmesi gerekli onun dışında kalan sorunlara bakarak İstanbul halkı kararını verir. Çoğu kişi ideolojik bakıyor ne derseniz deyin Akp liler koyun ise CHP lilerde koyundur. Ben zaferi de devayıda sevmem ama iki partinin alacağı yüzde 7 üstü oyda Türkiye'nin siyasi iklimi değişir yerel seçimleri küçümseyenler bu faktörleri göz önüne almıyor.
Son olarak eklemek istediğim ben hayatım boyunca iş sebebi ile pek çok şehir gezdim farklı belediyeler gördüm Ak partinin Büyükşehir belediyeciliği yabana atılacak bir olgu değil. Hizmete pek çok kez doyduk.
Gerçekten artık umrunuzda mı?
Tüm heyecanım geçen dönem gitti artık.
Şuan zaten kullanmayacağım sırf bir oy vermek için para verip memelekete dönemem + derslerden devamsızlık yapamam.
Ankarada olsam bile anca büyükşehir için kullanacağım oy bir şeye etki eder onda da iki adayı da çok sevmiyorum.
Kısacana artık heyecanım yok seçimlerde bıktım.
Herkes gruplaşıyor ve gene ideoloji savaşına dönüyor.
Mansuru zaten ankara halkı dahil tüm türkiye destekliyor ama anlamadığım ankara dışında etkisi yok
İmamoğlu için de aynı durum çevremde de görüyorum yahu istanbulda yaşamıyorsun etmiyorsun sana ne.
Diyeceğim bu ideoloji savaşı değil bu 5 sene bi başkan seçecez o kadar