Neler Yeni

2 şıklı İstanbul seçim anketi

İstanbul için sevinir misiniz?

• İmamoğlu’na oy vericem ama Kurum seçilirse 1 nisan sabahı istanbul için üzülmem hatta sevinirim

Oylar: 37 78.7%
  • Kurum’a oy vericem ama İmamoğlu seçilirse 1 nisan sabahı istanbul için üzülmem hatta sevinirim

Oylar: 10 21.3%

• Oy kullanan toplam üye
    47

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Aynı düşünüyorum hocam , ortamı yumuşatmak için diğer aday kazansa bile sevinilebileceğini dünyanın sonu olmadığını anlatmak için konu açıyorum , altına akplisin diye yorumlar geliyor

İlla bir sınıfa sokmak için yüksek bir çaba var akpartiye chpye vs hangi partiye oy veriyorsan ver bu seni o partili yapmaz ama müthiş derecede kalıba sokma gayreti var bazı arkadaşların

En kısa örneği akpartiyi sevmiyorsan akp demek zorundasın ya da akparti yazıyorsan akplisin diye ilk sınıflamaya başlanıyor
konuda gördüm gene kalıplaştırmalar var.
Farkettim kime verirsem vereyim gene aynı tepkileri alıyorum oy vermeyeceğim diyorum bu seferde öyle olmaz demeye başlıyorlar.
Bıktım artık fikirlerim yüzünden habire oncu buncu olmaktan bıktım usandım sadece bir oy ya cidden sadece bir oy ülke kaderi baştaki ile değil halkta bitiyor oyda değil.

Emsal

80+ Silver
konuda gördüm gene kalıplaştırmalar var.
Farkettim kime verirsem vereyim gene aynı tepkileri alıyorum oy vermeyeceğim diyorum bu seferde öyle olmaz demeye başlıyorlar.
Bıktım artık fikirlerim yüzünden habire oncu buncu olmaktan bıktım usandım sadece bir oy ya cidden sadece bir oy ülke kaderi baştaki ile değil halkta bitiyor oyda değil.

aynı mahallenin çocuğuyuz aynı sofradan yemek yiyoruz dedelerimiz aynı , çocuklarımız belki evlenecek birbiri ile ama biz düşmanız

çünkü chpli , akpli ,yobaz , solcu ,yandaş vs olmak zorunda herkes başka bir kalıb yok

Ben açık açık söylüyorum İstanbul da olsaidim murat kuruma oy verirdim kendimce 2 adaydan daha az zararlı olanı seçiyorum ama kurumcu değilim akpli değilim chpli değilim ben benim beni rahat bırakın:)

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Oy verdiğiniz aday değil de diğer aday seçilirse sizce İstanbul için çok mu kötü olur yoksa birçok projesi ile diğer aday da İstanbul için sizi ümitlendiriyor mu?
İmamoğluna oy vereceğim ama kurum seçilirse istanbul için üzüleceğim.
ayrıca adam gibi şık koysan keşke koyduğun şıklar yandaş şıkları resmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depremde yapılan konutların ne zaman yapildigina bak. İmar affı falan yazmaya kalkarsanda kanunun içeriğine bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ak partiyi saldım artık sadece reisçiyim
Çevre şehircilik bakanıyken bir cacık yapmayan adam İBB başkanı olunca mı yapacak bir bırakın allah aşkına milleti kandırmayı

Emsal

80+ Silver
İmamoğluna oy vereceğim ama kurum seçilirse istanbul için üzüleceğim.
ayrıca adam gibi şık koysan keşke koyduğun şıklar yandaş şıkları resmen.
konuyu üzülecekler için açmadım her türlü hissi yaşayabileceğiniz başka anket konuları var forumda (mesela: https://forum.donanimarsivi.com/kon...tiye-destek-vermeyi-duesuenueyorsunuz.885096/ )
benim ölçmek istediğim şey adayın seçilmesini istemese de seçilirse İstanbul’da yaptığı ya da yapacağı şeyler için ümidi var mı insanların onu ölçmek ki eğer kimse oy kullanmazsa zaten herkesin üzüleceği anlamına gelirdi ama öyle bir şey olmadı

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
konuyu üzülecekler için açmadım her türlü hissi yaşayabileceğiniz başka anket konuları var forumda (mesela: https://forum.donanimarsivi.com/kon...tiye-destek-vermeyi-duesuenueyorsunuz.885096/ )
benim ölçmek istediğim şey adayın seçilmesini istemese de seçilirse İstanbul’da yaptığı ya da yapacağı şeyler için ümidi var mı insanların onu ölçmek ki eğer kimse oy kullanmazsa zaten herkesin üzüleceği anlamına gelirdi ama öyle bir şey olmadı
bu senin koyduğun şıkların yandaşlara yaramadığı anlamına gelmiyor ama

Emsal

80+ Silver
bu senin koyduğun şıkların yandaşlara yaramadığı anlamına gelmiyor ama
Hocam anlamadım ne manada söylediğinizi 2 tarafa yarayabilir bence tamamen aynı cümleleri kullandım niçin 1 tarafa yarasın ki

Mesela Kuruma oy verdim ama İmamoğlu kazansa da sevinirim demek İmamoğlu için gayet güzel bir şey değil mi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam anlamadım ne manada söylediğinizi 2 tarafa yarayabilir bence tamamen aynı cümleleri kullandım niçin 1 tarafa yarasın ki

Mesela Kuruma oy verdim ama İmamoğlu kazansa da sevinirim demek İmamoğlu için gayet güzel bir şey değil mi
hocam tamam da daha basit ve komplike olmayan şık koyman daha iyi olur kuruma oy veren akıl gelip imamoğluna sevinirim demez

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hiçbir seçim artık benim için elzem değil. Herkes yesin birbirini.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Ankara'da yaşıyorum ama orada olsam Kuruma verirdim depreme yönelik hazırlık konusunda kendisi tecrübeli bir de şu istanbulkart'ın saçmalıklarını düzeltmesi gerekli onun dışında kalan sorunlara bakarak İstanbul halkı kararını verir. Çoğu kişi ideolojik bakıyor ne derseniz deyin Akp liler koyun ise CHP lilerde koyundur. Ben zaferi de devayıda sevmem ama iki partinin alacağı yüzde 7 üstü oyda Türkiye'nin siyasi iklimi değişir yerel seçimleri küçümseyenler bu faktörleri göz önüne almıyor.
Son olarak eklemek istediğim ben hayatım boyunca iş sebebi ile pek çok şehir gezdim farklı belediyeler gördüm Ak partinin Büyükşehir belediyeciliği yabana atılacak bir olgu değil. Hizmete pek çok kez doyduk.
Demetevler'in ana kısmında neden kentsel dönüşüm yapılmadı peki?

Emsal

80+ Silver
hocam tamam da daha basit ve komplike olmayan şık koyman daha iyi olur kuruma oy veren akıl gelip imamoğluna sevinirim demez
Buna ben de katılıyorum

imamoğluna verdim ama kurum kazansa da üzülmem diyenler kuruma verdim ama İmamoğlu kazansa da üzülmem diyenlerin sayısından çok çok fazla olur hatta oldu :)

Bunun sebebi Kuruma verenlerin çok inatçı olması değil ama bence, herkes kendi teorisini üretebilir neticeyi size bırakıyorum

KAANT10X

80+ Bronze
Demetevler'in ana kısmında neden kentsel dönüşüm yapılmadı peki?
Üstad kim yapmadı dönüşümü Yavaş mı yoksa Gökçek mi?
Demetevler çok kalabalık evlerde çok eski oranın yapisi biraz değişik hangi başkan olursa olsun oradaki halk zaten oradan çıkmaz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom