Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
konuda gördüm gene kalıplaştırmalar var.Siyasi seçimler oy verme rehberi
Seçim için oy verme rehberi 1) Öncelikle; # İsteyen istediği yere verir # Kimse kimseye karışamaz # Seni gideni kemalist # Seni gidi yobaz Vs gibi mantiki olmayan yorumlara gerek olmadığını söylemek isterim , bunların bu konu ile alakası yok. Bu konu mantıki çerçevede değerlendirilmek üzere...forum.donanimarsivi.com
Aynı düşünüyorum hocam , ortamı yumuşatmak için diğer aday kazansa bile sevinilebileceğini dünyanın sonu olmadığını anlatmak için konu açıyorum , altına akplisin diye yorumlar geliyor
İlla bir sınıfa sokmak için yüksek bir çaba var akpartiye chpye vs hangi partiye oy veriyorsan ver bu seni o partili yapmaz ama müthiş derecede kalıba sokma gayreti var bazı arkadaşların
En kısa örneği akpartiyi sevmiyorsan akp demek zorundasın ya da akparti yazıyorsan akplisin diye ilk sınıflamaya başlanıyor
Farkettim kime verirsem vereyim gene aynı tepkileri alıyorum oy vermeyeceğim diyorum bu seferde öyle olmaz demeye başlıyorlar.
Bıktım artık fikirlerim yüzünden habire oncu buncu olmaktan bıktım usandım sadece bir oy ya cidden sadece bir oy ülke kaderi baştaki ile değil halkta bitiyor oyda değil.