T60 nasıl sizcegamebooster klavyeye sakın 1350 lira verme. 350 verebilirsin ama
Bu fiyata 2.el temiz logitech g513-512 carbon bulabilirsin. Tkl düşünürüm dersen apex 3 var amazon germanyden geliyor 1100tlye.
1000 TL olurikiside kötü tam bütçe söyle bakalım klavye
Amazon çok uzun yolluyor kargoyu o kadar beklemek istemiyorum tr den olursa mekanik ve RGB olursa güzel olurBu fiyata 2.el temiz logitech g513-512 carbon bulabilirsin. Tkl düşünürüm dersen apex 3 var amazon germanyden geliyor 1100tlye.
Buda mekanik degilki amaBana yurt dışından maks 1 haftada geliyor ürünler yurtdışı için olanlar. Yurt dışından olmasın diyiyorsan 1300tl. 200tl fazla vermek saçma 3-5 gün geç gelecek diye. https://www.amazon.com.tr/dp/B09S759PRY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_E2D6DJ4K89120MGYV4YG
0 fiyata dandik mekanik klavye almaktansa düzgün bir markanın membran klavyesini almak daha mantıklı bence.Buda mekanik degilki ama
4-5 günde geldi bana. th80 almıştım.1000 TL olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon çok uzun yolluyor kargoyu o kadar beklemek istemiyorum tr den olursa mekanik ve RGB olursa güzel olur
Doğru haklısınız0 fiyata dandik mekanik klavye almaktansa düzgün bir markanın membran klavyesini almak daha mantıklı bence.
Tamamdır tessekur ederim4-5 günde geldi bana. th80 almıştım.
Walla dostum kullanmadığım klavyeleri tavsiye etmem.
Bendeki klavyelere baktımda hepsi 2000 binin üstünde şu an.
Bu bütçeye membran bak. Ornata olabilir, steel series olabilir vs
Doğru haklısınız maus soylettim beyaz rengi klavyede beyaz bulabilirmyiz acaba rica etsem0 fiyata dandik mekanik klavye almaktansa düzgün bir markanın membran klavyesini almak daha mantıklı bence.
Glorious Model O- Minus GLO-MS-OMW-MW Kablosuz RGB Optik Oyuncu Mouse 1.599,00 TL yerine 1.570,22 TL0 fiyata dandik mekanik klavye almaktansa düzgün bir markanın membran klavyesini almak daha mantıklı bence.
gamebooster klavyeye sakın 1350 lira verme. 350 verebilirsin ama
[ 1k ya var almalıyım
bende epomaker th80 beyaz, xtrfy k4 beyaz, cherry mx board 6.0, razer blackwidow ve razer hunstman mini var.Doğru haklısınız
Tamamdır tessekur ederim
Doğru haklısınız mouse soylettim beyaz rengi klavyede beyaz bulabilirmyiz acaba rica etsem
Glorious Model O- Minus GLO-MS-OMW-MW Kablosuz RGB Optik Oyuncu Mouse 1.599,00 TL yerine 1.570,22 TL
Buna yakışacak klavye arıyorumGlorious Model O- Minus GLO-MS-OMW-MW Kablosuz RGB Optik Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O- Minus GLO-MS-OMW-MW Kablosuz RGB Optik Oyuncu Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com