Neler Yeni

2 SSD takılı bilgisayara format atma

demiroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaclo
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 1 adet 240 GB SSD zaten bulunmaktaydı ben bugün yeni 1 TB'lık SSD aldım. Şimdi benim sorum şu ben Windows'u bu yeni SSD'ye kurmak istiyorum. Format atma işlemini bana anlatabilir misiniz?

USB'de Windows 10 ISO dosyam var benim en çok kafama takılan kurulumu yaparken Disk seçimi kısmını nasıl yapacağım. Bir de kurulum tamamlandıktan sonra flash belleği çıkartıp bios ayarlarına girip boot option'da yeni SSD'yi mi seçmeliyim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
OMER FARUK
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 1 adet 240 GB SSD zaten bulunmaktaydı ben bugün yeni 1 TB'lık SSD aldım. Şimdi benim sorum şu ben Windows'u bu yeni SSD'ye kurmak istiyorum. Format atma işlemini bana anlatabilir misiniz?

USB'de Windows 10 ISO dosyam var benim en çok kafama takılan kurulumu yaparken Disk seçimi kısmını nasıl yapacağım. Bir de kurulum tamamlandıktan sonra flash belleği çıkartıp bios ayarlarına girip boot option'da yeni SSD'yi mi seçmeliyim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
yazarak anlatım zor olabilir tavsiyem bu videodaki anlatım ile format atman sonrasında windowsu kurman ben her format atımda yanlış bir şey yapmamak için bu videoyu izliyorum bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım disk kurma işleminde filan sadece 2 tane diskin varsa windowsu kurmak istediğin diske dokunma öbür diski biçimlendir sonrasında windowsu kurmak istdiğin diski seç ileriye bas bu şekilde sorunsuz windowsu kuracaktır eğer 2. diski biçimlendirdiğin halde görünmüyorsa bu yöntemi dene herhangi bir sorun kalmayacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,462
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom