2 Tane 3090 6K mı anlamadım2 adet 3090 buldum 6000 TL'ye mining için degermi elektrik filan karşılarlar mi bu kartlar ona göre pc toplucam toplam karım ne olur aylık
Nereden buldunuz onu?2 adet 3090 buldum 6000 TL'ye mining için degermi elektrik filan karşılarlar mi bu kartlar ona göre pc toplucam toplam karım ne olur aylık
Dolandırıcı loading...2 adet 3090 buldum 6000 TL'ye mining için degermi elektrik filan karşılarlar mi bu kartlar ona göre pc toplucam toplam karım ne olur aylık
mining yapman için durmadan ekran kartları çalışması lazım kapatmaman lazım pc yi ve zaten 2 tane ekran kartıyla olacak iş değil2 adet 3090 buldum 6000 TL'ye mining için degermi elektrik filan karşılarlar mi bu kartlar ona göre pc toplucam toplam karım ne olur aylık
ve 2 tane rtx 3090 nı nereden buldunmining yapman için durmadan ekran kartları çalışması lazım kapatmaman lazım pc yi ve zaten 2 tane ekran kartıyla olacak iş değil
Tek ekran kartı ile bile kâr edersin.mining yapman için durmadan ekran kartları çalışması lazım kapatmaman lazım pc yi ve zaten 2 tane ekran kartıyla olacak iş değil
yaparsın da yapacağın kâr ne ? çok fazla olmazTek ekran kartı ile bile kâr edersin.
RTX 3090nın fanları 6000tl(!)3090ın en ucuzu 20k-25k belki daha bile bahalı isterse 1 tanesini hatta yarısını bile 6kya bulamaz. Bu neyin tartışması?
(Abi ben 1 tane yarım 3090 alıyim)