2 TB - M2 SSD Önerisi

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
7500
Merhaba anakartım Asus Rog Strix B850-G. 2 TB'lık SSD arıyorum. İçine sadece oyun yüklenecek ve çok pahalı olmayan ama iki üç fazla ver şundan al dediğiniz ssdler varsa da önerebilirsiniz, teşekkürler. Bütçe MAX 7500 TL.

Merhaba anakartım Asus Rog Strix B850-G. 2 TB'lık SSD arıyorum. İçine sadece oyun yüklenecek ve çok pahalı olmayan ama iki üç fazla ver şundan al dediğiniz ssdler varsa da önerebilirsiniz, teşekkürler. Bütçe MAX 7500 TL.

Biraz daha uyguna da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ceria-pro-2tb-m-2-disk-fiyati,1630047010.html

sadece oyun yüklemek için bir depolama bakıyorsan indirimlerde 8-9k ya 4tb gen3-4 ssd düşürmeye çalışabilirsin onun harici kc3000 ve renegade , samsung 990 pro gibi ssdlere bakabilirsin.

1K daha ekle bunu al hocam, anakartının Gen5 desteği var.

Bu marka iyi mi hocam bir de GEN5 almaya gerek var mı? Karşılaştırmalar da pek bir fark göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece oyun yüklemek için bir depolama bakıyorsan indirimlerde 8-9k ya 4tb gen3-4 ssd düşürmeye çalışabilirsin onun harici kc3000 ve renegade , samsung 990 pro gibi ssdlere bakabilirsin.
4TB da düşünüyorum aslında 2 TB aldıktan sonra bilemedim 4TB'ların fiyatları yüksek gibi.

Hocam Samsung SSD'im vardı Star Citizen yüklerken sıkıntı çıkartıyordu. Sanırım kronik sıkıntısı vardı. Bu SSD'yi de alsam kronik sorun yaşar mıyım emin olamadım.
O imajınla ilgili bir sorundur, kendi serverimde ve kişisel bilgisayarımda Samsung SSD kullanırım, SSD'den kaynaklı bir sorun yaşamadım hiç. Yine de araştırmakta fayda var yabancı forumlara bak istersen aynı durumu aynı oyunda yaşayan var mıymış?

O imajınla ilgili bir sorundur, kendi serverimde ve kişisel bilgisayarımda Samsung SSD kullanırım, SSD'den kaynaklı bir sorun yaşamadım hiç. Yine de araştırmakta fayda var yabancı forumlara bak istersen aynı durumu aynı oyunda yaşayan var mıymış?
Redditte arastirmistim zamaninda yabancilar cokca bahsetmislerdi tabii tum samsunglar mi bilemiyorum. Belki de sadece tek bir model uzerinde olan sorun da olabilir.

Redditte arastirmistim zamaninda yabancilar cokca bahsetmislerdi tabii tum samsunglar mi bilemiyorum. Belki de sadece tek bir model uzerinde olan sorun da olabilir.
Merak ettim hangi modelde yaşadın bu sorunu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri