2 TL'lik Oyun Önerisi

Şuan Steam üzerinde söyleyeceğim iki oyunda indirim var ve 2tl bandında ikisi de. Fiyatlarına göre başarılılar, oyunlar ise şunlar;
1. BADLAND: Game Of The Year Edition
2. Demolish & Build 2018

Teşekkürler kankam.
Post automatically merged:

ama kaldırmıyor malesef.
Ekran Alıntısı.PNG

GTX 660 diyor, RX560 daha güncel bi kart değil mi?

Evet Rx560 daha güncel ve bir tık daha güçlü ama testte 30 fps gösteriyor ve testteki işlemci benim işlemcimden daha iyi.
Post automatically merged:

Bunlara göre kaldırması lazım.
Boşa para harcatmak gibi olmasın ama bence bi dene

Denemeyi düşünüyorum ama nedense hikaye oyunları hoşuma gitmiyor sıkıcı geliyor keşke sevebilsem.
Hikaye değil oynanış odaklı bir oyun zaten. Oynanış çeşitliliği olarak Witcher 3'den bile iyi. Satın alıp oyunda güzel bir noktaya gelince(cümle saçma oldu spoiler olamasın diye yazmadım) oyunda hikayeye bile bakmadım ben şahsen.

Kültist listesi verilince en az 10 15 saat onların peşinde hikayeden bağımsız olarak dolaşıyorsun

Hikaye değil oynanış odaklı bir oyun zaten. Oynanış çeşitliliği olarak Witcher 3'den bile iyi. Satın alıp oyunda güzel bir noktaya gelince(cümle saçma oldu spoiler olamasın diye yazmadım) oyunda hikayeye bile bakmadım ben şahsen.

Kültist listesi verilince en az 10 15 saat onların peşinde hikayeden bağımsız olarak dolaşıyorsun
Witcher 3 de sevmiyorum ama herkes seviyor hiç oynamadım ama sevmeyecekmişim gibi geliyor☹️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,752
Üyeler
190,967
Son üye
Dionysos116
Geri