Nasparus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,691
Bu hayatta ne güzel giderki
Bu hayatta ne güzel giderki
Teşekkürler kankam.
Post automatically merged:
ama kaldırmıyor malesef.
Evet Rx560 daha güncel ve bir tık daha güçlü ama testte 30 fps gösteriyor ve testteki işlemci benim işlemcimden daha iyi.Alıntıyı görüntüle
GTX 660 diyor, RX560 daha güncel bi kart değil mi?
Bunlara göre kaldırması lazım.Alıntıyı görüntüle
GTX 660 diyor, RX560 daha güncel bi kart değil mi?
Boşa para harcatmak gibi olmasın ama bence bi deneEvet Rx560 daha güncel ve bir tık daha güçlü ama testte 30 fps gösteriyor ve testteki işlemci benim işlemcimden daha iyi.
Post automatically merged:
Bunlara göre kaldırması lazım.
Seen alabilirsin. Şuan 4.20 TL. İndirimde 1.05 oluyor.Arkadaşlar merhaba,Elime 2 TL geçti,sizce oyun olarak ne alabilirim 2TL'ye ?
Denemeyi düşünüyorum ama nedense hikaye oyunları hoşuma gitmiyor sıkıcı geliyor keşke sevebilsem.Boşa para harcatmak gibi olmasın ama bence bi dene
Hikaye değil oynanış odaklı bir oyun zaten. Oynanış çeşitliliği olarak Witcher 3'den bile iyi. Satın alıp oyunda güzel bir noktaya gelince(cümle saçma oldu spoiler olamasın diye yazmadım) oyunda hikayeye bile bakmadım ben şahsen.Denemeyi düşünüyorum ama nedense hikaye oyunları hoşuma gitmiyor sıkıcı geliyor keşke sevebilsem.
Witcher 3 de sevmiyorum ama herkes seviyor hiç oynamadım ama sevmeyecekmişim gibi geliyorHikaye değil oynanış odaklı bir oyun zaten. Oynanış çeşitliliği olarak Witcher 3'den bile iyi. Satın alıp oyunda güzel bir noktaya gelince(cümle saçma oldu spoiler olamasın diye yazmadım) oyunda hikayeye bile bakmadım ben şahsen.
Kültist listesi verilince en az 10 15 saat onların peşinde hikayeden bağımsız olarak dolaşıyorsun
Hentai oyunlarıArkadaşlar merhaba,Elime 2 TL geçti,sizce oyun olarak ne alabilirim 2TL'ye ?
Bence önyargılı yaklaşıyorsun.Witcher 3 de sevmiyorum ama herkes seviyor hiç oynamadım ama sevmeyecekmişim gibi geliyor![]()
Bende öyle düşündüm ve crysis'e başladım ilk hoşuma gitti sonra sıkılmaya başladım.Bence önyargılı yaklaşıyorsun.